Nyt

En uge i Rasmus Paludans medieliv, svarer til en gennemsnitlig MF’ers livslange karriere. På blot en uge har forskellige medier skrevet om sexchat på Discord, tvangsopløsning af hans advokatfirma, giftemål med yngre kvinde og en lempet dom for racisme ved Øster Landsret.

Så har jeg ikke engang medtaget nedenciterede historie omhandlede en 24-årig islamist, der sværgede troskab til Islamisk Stat, købte en Glock-pistol, og talte om at anskaffe sig en AK-47, der skulle bruges til ‘det første angreb’. Under ransagning fandt man eksempelvis flere billeder af Omar El-Hussein. Fra Information.dk (Ritzau) – Formodet ensom terrorulv chattede om drab på Paludan.

“Da en i dag terrortiltalt mand i april i fjor chattede med, hvad der skulle vise sig at være en politiagent, blev en bestemt person nævnt som et muligt mål for et angreb med skydevåben.

Rasmus Paludan – stifter af det islamkritiske parti Stram Kurs.

– Jeg vil gerne skyde ham og hans følgere i halsen, skrev den nu terrortiltalte mand til den politiagent, som den tiltalte troede var en lærd muslim…”

“Chatten indeholder andre udsagn, som nok må anses for at belaste den 24-årige. Blandt andet spørger han på et tidspunkt 474a: – Er det tilladt at bekæmpe vantro i gader, som ikke bærer våben eller kæmper. På caféer for eksempel?” (Information, 1. september 2021)

ANNONSE
ANNONSE