Nyt

Journalist Maya Tekeli på Twitter, 8. juni 2021

På Facebook støtter venstrepøblen indvandreren. På Twitter problematiserer journalisterne Vermunds oplevelse. Fra Berlingske – Poder kaldte Pernille Vermund ‘ond’, inden hun skulle testes: ‘Det var grænseoverskridende og intimiderende’.

“Mandag eftermiddag fik Pernille Vermund sig med egne ord en ‘bizar oplevelse’, da hun blev testet i et af Copenhagen Medicals testcentre.

Nye Borgerliges formand siger, at hun stod klar til at blive podet i næsen, da poderen spurgte, om det ikke var hende, ‘der var Pernille?’. Da hun bekræftede, sagde han ifølge hende, at ‘hun var ond’, og at hun havde ‘en ond politik’.

Hun beskriver optrinet i en kommentar på Facebook. Her skriver hun blandt andet, at poderen var ‘en ung mand med indvandrerbaggrund’.”

ANNONSE