Kopierede/fra hoften

Vi kommer utvivlsomt til at høre en masse om vindmøller og solpaneler op til valget, for stort set alle partier kappes om at være grønnere end de andre.

I denne begejstringsrus har få bemærket, at det forvirrede pigebarn, Greta Thunberg, har skiftet hest. Tidligere på året skældte hun ud på EU for at have betegnet kernekraft som en delvis grøn energi. Men nu har nogen åbenbart haft fat i den svenske ungmø og fortalt hende, at der ikke længere er afsætning på hendes gamle pjat. Så nu foreslår hun ifølge den tyske avis Die Welt, at Tyskland bliver ved med at bruge de tilbageværende kernekraftværker, som de tyske politikere ellers har besluttet at lukke. Der er heller ikke meget grønt i den politik, fordi Tyskland har været nødt til at gå over til kul for at holde den værste kulde fra døren.

Den grønne omstilling begynder at ligne den største fiasko i nyere tid, og vi vil uden tvivl opleve, at flere af de hurtige og smarte hopper af vognen i de kommende uger og måneder.

For nyligt optrådte Pernille Vermund her på Facebook med et skilt, der reklamerede for kernekraft. Nye Borgerlige står temmelig alene med det budskab, men der er givetvis stemmer at hente, hvis partiet gør kravet til en hovedsag – i stedet for at skændes om skattelettelser og beskæringer af den offentlige sektor, som alligevel ikke bliver til noget.

ANNONSE
Interview: Greta Thunberg bezeichnet mögliches Abschalten von AKW in Deutschland…
ANNONSE