Tavle

Bwalya Sørensen er kendt for at råbe “racist” til højre og venstre. Danskerne tog imod hende i 1980’erne. Alligevel er hendes danske sprog meget begrænset. Ordet “racist”har hun dog lært og råber det ofte til et ægte 12-tal.

Her er Bwalya Sørensen gået på Facebook for at råbe “racist” igen. Hendes mål er denne gang Pernille Vermund fra Nye Borgerlige, der har indsamlet 20.000 underskrifter, så hun kan få Nye Borgerlige opstillet til næste folketingsvalg.

Desværre er zambiske Bwalya Sørensen så rasende, at hun kalder partilederen for “Penille Aamund fra DP (Danskernes Parti, red.)”.

Bwalya Sørensen kommer til at blande både tv-værten Pernille Aalund og forfatteren Jane Aamund ind i sine racismeanklager. Pernille Aalund og Jane Aamunds eneste forseelse er, at de har hvid hudfarve og er kvinder.

ANNONSE

Bwalya Sørensen siger, at de alle er fra “DP” og med det, mener hun det indvandrerkritiske parti – Danskernes Parti. Danskernes Parti er på daværende tidspunkt ledet af den tidligere nazist Daniel Carlsen, der deler hårspay ud i danske gågader, der kan bruges mod kriminelle migranter. Danskernes Parti har intet med Nye Borgerlige at gøre.

Tilbage står at afrikanske Bwalya Sørensen blander det hele sammen i en stor racismeanklage: Tv-personligheden Pernille Aalund, Asger Aamunds afdøde søster Jane Aamund, et parti, der har en tidligere nazist som leder, og Pernille Vermunds Nye Borgerlige.

Anklagerne om ‘racisme’ sidder løst, når det gælder Bwalya Sørensen. Alle hvide kan komme i den sorte kvindes sigtekorn.

Bwalya Sørensen er selvfølgelig ikke dømt for injurier ved en dansk domstol. Når sorte kvinder er hadske på sociale medier, så bliver det opfattet som en ‘hændelig fejl’ af det danske retssystem, der er funderet i stor berøringsangst og politisk korrekthed.

(Mere om Bwalya Sørensen her)

Se også
Information ønsker berufsverbot mod islamkritikere: – Kan advokat Rasmus Paludan forsvare udlændinge og samtidig være med i For Frihed?

ANNONSE