Nyt

Mandag eftermiddag blev Pernille Vermund fra Nye Borgerlige overfuset af en indvandrermand, da hun blev coronatestet i et af Copenhagen Medicals testcentre. Den unge mand med indvandrerbaggrund er ansat som såkaldt ‘poder’ i testcentret, og han skulle coronateste Vermund med en vatpind i begge hendes næsebor.

Indvandreren kalder undervejs Pernille Vermund for ‘ond’ og beskylder partilederen for at have en ‘ond politik’.

Flere kilder fortæller samstemmende, at der er ansat store andele indvandrere med afrikansk eller mellemøstlig baggrund i Copenhagen Medicals testfaciliteter. Nogle vidner, der har benyttet testcentre i hovedstadsområdet, beretter om, at der til tider næsten ikke er etnisk danske medarbejdere til stede i coronafaciliteterne.

En stor del af medarbejderne er muslimer, hvilket ses på de kvindelige testmedarbejderes shariatørklæder og beklædning. Et tilfældigt foto, der stammer fra et af Copenhagen Medicals testcentre, der tidligere lå i det danske nationalstadion Parken, afslører, at en meget stor andel af testpersonalet er indvandrere fra Stormellemøsten eller Afrika. Mange af kvinderne på billedet bærer islamisk tørklæde.

ANNONSE

En statsfinansieret ‘poder’ tjener omkring 35.000 kroner om måneden. De danske myndigheder bruger cirka to milliarder skattekroner på coronatestning hver måned.

Pernille Vermund er ikke tilfreds med den multikulturelle oplevelse hos Copenhagen Medicals testcenter:

“Det var grænseoverskridende og intimiderende,” siger Pernille Vermund.

Det islamofile Copenhagen Medical ejes af Kronprins Frederiks nære ven, Jeppe Handwerk, der har tjent styrtende på coronakrisen. Jeppe Handwerk er gudfar til Danmarks tronfølger, Prins Christian.

Hvem skal testes af Allahs raske svende hos Copenhagen Medical?

ANNONSE