Nyt

En 43-årig somalisk indvandrer står nu frem og fortæller om det fallerede danske integrationssystem, hvor tilvandrede muslimer nærmest har frit spil.

Den muslimske kvinde er iklædt et sort tørklæde, der dækker det meste af kroppen, og hun har seks børn. Hun har modtaget kontanthjælp i over 10 år.

“Sagsbehandlerne snakker ikke med arbejdsgiverne. De sender mig bare i ligegyldige praktikker i stedet for at høre på mine ønsker om uddannelse,” fortæller den utilfredse migrant og fortsætter:

“Jeg kan for eksempel ikke gøre rent tidligt om morgenen, fordi mine børn skal afleveres i skole og børnehave.”

Den somaliske kvinde er flygtet tusindvis af kilometer fra Afrika for at få del i de danske skattekroner.

Og de danske myndigheder har åbnet statskassen på vid gab for den somaliske kvinde og hendes omfattende børneflok.

Indvandrerkvinden mener, at det er danskerne fordomme overfor hendes kultur, der er skyld i, at hun må leve af andres penge. Hun mener, at danskerne skal acceptere (og betale) for den somaliske levevis:

“Det er mere normalt, at kvinder i mit hjemland (Somalia, red.) passer hjemmet og børnene. Så arbejder manden,” fortæller indvandreren.

Den muslimske kontanthjælpsmigrant er ikke den eneste, der har fået en økonomisk fribillet af de danske politikere.

Omkring halvdelen af alle ikke-vestlige kvinder er arbejdsløse, viser tal fra Danmarks Statistik.

Nye tal fra Danmarks Videnscenter for Integration viser, at kun én ud af fem ikke-vestlige kvinder mellem 16 og 66 år, som kom til Danmark i 2015, er i beskæftigelse.

Danskernes penge fosser ud af statskassen og bruges på muslimer fra den tredje verden, der har store børneflokke og ingen uddannelse.

Den somaliske kvinde bor i indvandrerghettoen Tingbjerg i København og er i en alder af 43 år begyndt i 10. klasse.

Hun forstår ikke, at hendes muslimske kultur er en barriere for at komme ud på det danske arbejdsmarked, så hun kan forsørge sig selv.

“Jeg har flere gange fået at vide, at ‘hvis du går med det tørklæde og den nederdel’, kan du ikke få job her,” fortæller somalieren.

Islam kommer før en plads i jobkøen i de tvivlsomme parallelsamfund, der er opdyrket af primært den danske venstrefløj i årtier.

“Det handler om religion, som betyder meget for mig. Påklædningen er en vigtig del af islam, og det må en arbejdsgiver respektere…..og vi skal respektere hinandens religion,” fortæller den arbejdsløse indvandrer.

ANNONSE

En somalisk kvinde gider ikke at arbejde tidligt om morgenen. Hun har fået kontanthjælp i 10 år – og forlanger respekt omkring islam.

Regningen for dette religiøse kultureksperiment? Den får danskerne hver dag.

Se også
Danmarks første ‘altanpige’? Muslimer smider knivstukket etnisk dansk kvinde ud fra altanen.

ANNONSE