Dag: 16. maj 2021

Jeg har så vidt jeg kan se fået slettet min Facebook-profil permanent – en profil, der blandt andet indeholder billeder af mine børn taget løbende siden 2008. Med tanke på min kommende retssag, har en bekendt sendt mig en række billeder fra Facebook-gruppen ‘Palæstina Information’ – en gruppe med mere end 16.000 medlemmer, der inkluderer flere kendte anti-israelske agitatorer.

Les Mer...

Fotograf ikke oppgitt, sølvgelatinkopi i privateie, gjengitt på kvikne.no. Kvikne ligger i det som nå er Tynset kommune i Innlandet (tidligere Hedmark). De som er avbildet er sannsynligvis elever og lærere ved den lokale skolen, som for første gang på fem år atter kan feire 17. mai. Det er visstnok fortsatt tillatt å være nasjonal […]

Les Mer...

Det islamiske had kogte over fredag eftermiddag, da 4000 indvandrere samlede sig foran Israels ambassade i Københavnsområdet.

De mange muslimer råbte ‘Allah er stor’ og andre religiøse slagord. Pludselig udviklede situationen sig i en voldelig retning.

Les Mer...

I 2014 rejste Rawand Dilsher Taher til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat sammen med Mohammed Basil El-Cheikh Hassan, der er bedre kendt som “Basil Hassan”. Den 7. december 2015 blev Rawand Dilsher Taher dræbt af et amerikansk Hellfire-missil i Raqqah.”

Les Mer...