Nyt


Lige nu kæmper advokat Knud Foldschack en indædt kamp for at bringe Islamisk Stat-terrorister og deres børn til Danmark.

 Hvis Knud Foldschacks mission lykkes, kommer advokaten ikke selv til at bo tæt på de livsfarlige islamister, der hader danske værdier.
Knud Foldschack og hans børn bor nemlig på et overdådigt landsted i Nordsjælland. Her er langt til ghettoområder og kriminelle indvandrerbander.
Advokatens lystgård ligger lige ned til den naturskønne Buresø, og den næsten 400 kvadratmeter ejendom er omkranset af frodige marker, hvor får og lam græsser side om side.
Knud Foldschack og hans børn kan nyde de 14 værelser, tre badeværelser samt en 200 kvadratmeter stor kælder. Det hele er fordelt over flere etager.
Den historiske lystgård er bygget i 1850, og de danske myndigheder har vurderet liebhaverejendommen til hele 48 millioner kroner.
Lørdag aften inviterede Knud Foldschack seerne indenfor på sin imponerende familiegård, mens de vidtstrakte marker og husdyr dannede en malerisk baggrund.
Knud Foldschack medvirkede i TV 2 Nyhederne, hvor han fortalte om sin hjertesag – de tilbageholdte IS-terrorister i Syrien.
Knud Foldschack stiftede i efteråret 2020 den venstreorienterede organisation ‘Repatriate The Children – Denmark’, hvis formål er at hjælpe islamiske terrorfamilier til Danmark.
Knud Foldschack grundlagde den omstridte organisation sammen med DR og TV 2-journalisten Natascha Rée Mikkelsen. På få måneder gik Natascha Mikkelsen fra at rapportere om forholdene i Syrien til at hjælpe de terroranklagede islamister.
Det var Knud Foldschack, der overtalte Natascha Rée Mikkelsen til at gå ind i lobbyistjobbet. Sidenhen har den kvindelige journalist og Knud Foldschack medvirket i utallige nyheds- og aktualitetsprogrammer på de landsdækkende tv-stationer.
Knud Foldschack er kendt som en venstreorienteret advokat, der ofte blander det juridiske arbejde med politisk aktivisme. Den 68-årige advokat kommer fra velhavende kår, og han er søn af en skibsredder.
Knud Foldschack har været talsmand og administrator for flere ejendomme i København, der huser voldelige fraktioner på venstrefløjen, der er kendt som ‘de autonome’.
Da hundredevis af voldelige venstreekstremister smadrede Nørrebro i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej 69, var det Knud Foldschack, der talte med omsorgsfuld stemme om de stenkastende ballademagere.
Den aldrende advokat har også fristaden Christiania som kunde. Christiania har ved flere lejligheder været centrum for de autonomes vold og afbrændinger, og fristaden har den tvivlsomme ære af at være hovedstadens hash-supermarked nummer et.
Også i disse sammenhænge kan Knud Foldschack med nemhed flygte fra realiteterne.
Når de venstreekstreme grupperinger smadrer og afbrænder de københavnske bydele, og når Christianias naboer belastes af hashhandel samt kriminalitet … så fortrækker Knud Foldschack til sin rolige lystgård i Nordsjælland.
Denne opførsel er symptomatisk for mange af de ræverøde meningsdannere, mediefolk og politikere, der kæmper for en øget muslimsk indvandring – og samtidig ønsker terrorfamilier hentet til Danmark.
Ofte flytter venligboerne langt væk fra problemernes centrum. De tolerante typer vil ikke bo nær de kriminelle ghettoområder, hvor den mellemøstlige dominanskultur råder.
Listen med de hykleriske venligboere er lang. Her er tre eksempler:
Den radikale Zenia Stampe bor i et roligt rækkehuskvarter på Østerbro.
Den tidligere voldsaktivist Pelle Dragsted fra Enhedslisten bor i en kæmpevilla i de velbjærgedes paradis, Frederiksberg.
Også Venstremanden Jan. E. Jørgensen bor i rigmandskommunen Frederiksberg. Her nyder Venstrepolitikeren de rolige og indvandrertomme omgivelser i sit 256 kvadratmeter store palæ.
De tre politikere er kendt for at åbne de naive arme, når Mellemøstens migranter møder op ved de danske grænser.
Knud Foldschack ligger sig i slipstrømmen af de andre venligboere. Advokaten har sikret sig selv og sine børn en sikker fremtid – langt væk fra multikulturens problemer.
*
Læs mere om Knud Foldschacks aktivistpartner, der sagde journalistjobbet op for at kæmpe på fuld tid for Islamisk Stat-terroristerne
ANNONSE