Nyt

Virksomheden Alfa Laval og direktøren Stine Grønnemose er kommet i vælten efter et islamisk opgør på arbejdspladsen.

 I efteråret 2020 bortviser Stine Grønnemose en dansk medarbejder, der har været ansat i fem år. Den 62-årige Lars Frederiksen nægter at underskrive et halaldokument, og han mister omgående sit job.
Shariafyringen ender i Arbejdsretten, hvor fagforeningen Dansk Metal kører en sag mod Stine Grønnemose og Alfa Laval i Nakskov.
Nu viser det sig, at villaen, hvor Stine Grønnemose er tilmeldt i de offentlige registre, er ejet af en højtplaceret fagforeningsmand i netop Dansk Metal.
Der er tale om en rød murstensvilla i Nakskov, der er opført i 1944. Ejendommen indeholder tre værelser og har et boligareal på 127 kvadratmeter.
Det er den faglige sekretær, Jack Lau Jørgensen, fra Dansk Metal i Storstrømsområdet, der ejer rødstensvillaen. Han står for fagforeningens virksomhedsbesøg på Lolland og Falster. Det område, hvor Alfa Laval driver sin islamofile virksomhed.
Huset i Nakskov blev sat til salg i 2017 for 695.000 kroner. Efter en prisreduktion på 100.000 kroner blev huset taget af boligmarkedet i foråret 2020.
I dag kan halaldirektøren Stine Grønnemose nyde den 77-årige ejendom, der ligger på en over 800 kvadratmeter stor grund.
Det er opsigtsvækkende, at den islamglade Stine Grønnemose bor i en villa, der er tæt knyttet til den fagforening, som halaldirektøren udkæmper en shariafejde med.
Det er endnu ikke oplyst, hvornår Stine Jørgensen og Alfa Laval mødes med Dansk Metal i retten. Den islamofile direktør nægter at udtale sig om den religiøse fyring af en dansk ansat.
Allah er stor på det danske arbejdsmarked.
*
Læs mere om halalvirksomheden Alfa Laval og Stine Grønnemose, der forlanger, at danskerne underkaster sig sharialoven

ANNONSE