Nyt

En 33-årig kvinde er varetægtsfængslet og sigtet for drab på sin søn i forbindelse med en voldsom lejlighedsbrand i Kolding.

 Klokken 16.55 lørdag eftermiddag går alarmen hos brandvæsenet. En lejlighed på Violvej 2 i Kolding står i flammer. En seksårig dreng findes død på adressen. Drengens mor er i kritisk tilstand.
Flere naboer hører skrig i forbindelse med branden på Violvej.
Efterfølgende møder politiets teknikere talstærkt op på adressen, fordi der er mistanke om alvorlig kriminalitet i forbindelse med branden i lejligheden, der ligger på øverste etage.
Naboer fortæller til Ekstra Bladet, at den 33-årige kvinde ‘altid bar et hvidt tørklæde’. Ifølge BT er den drabssigtede mor af kurdisk afstamning.
Mindehilsner ved gerningsstedet afslører, at det seksårige drabsoffer hed ‘Sohil’.
‘Sohil’ er et muslimsk drengenavn, der betyder ‘smuk’. Navnet er populært i lande som Pakistan og Indien.
Der er kun fem personer i Danmark, der bærer det sjældne drengenavn.
En beboer i området fortæller, at den afdøde dreng virkede glad, og at faren ofte kom og hentede ham på adressen.
Den drabssigtede 33-årige kvinde er lige nu indlagt på hospitalet i kritisk tilstand som følge af skader fra branden.
I februar 2020 stenede den kurdiske asylansøger Hussein Abdo Abbas sin kone Huda Ahmad Al-Ali og sin søn Azad Abbas ihjel under en ferie i det nordlige Syrien.
I 2002 slog kurdiske Ashram Ahmad Mohammad sin 14-årige datter Sonay ihjel i en af de mest omtalte drabssager i Danmark i nyere tid. Liget af Sonay blev fundet i Præstø Havn. Motivet til drabet var, at Sonay var blevet for dansk og dermed bragte skam over familien.

Se også
Fyns Politi: Det duer ikke med straf i ghettoen Vollsmose

ANNONSE