Nyt

Interessant historie på Syrienblog.

Kurdiske Refat Mohamad er blevet udvist for bestandig i forbindelse med en dom, der omfattede afpresning, frihedsberøvelse, ulovlig tvang, tyveri, hæleri, bedrageri, røveriforsøg og vidnetrusler. I stedet for at udvise Refat Mohamad øjeblikkeligt er han blevet placeret på institutionen Kofoedsminde. På institutionens hjemmeside kan man læse, at en anbringelse på en åben afdeling med beskæftigelse begynder ved kroner 5.776,- per døgn. En anbringelse på Kofoedsmindes lukkede afsnit koster formentlig det dobbelte.

Der vil være god fornuft i og mange penge at spare ved at sende udviste velfærdsmigranter retur til deres oprindelseslande umiddelbart efter domsafsigelsen. I stedet holder myndighederne et cirkus i gang, der koster de danske skatteydere millioner (milliarder?) af kroner på årsbasis.

Følg Syrienblog her

Se også Svenskerne skulle ‘åbne deres hjerter’ for muslimske migranter – fik et uledsaget terrorbarn

ANNONSE