Nyt

Den syriske indvandrer, Orhan Mohamad Osso, har voldtaget, slået og bidt en kvinde.

Den 28-årige muslimske migrant har kvitteret for danskernes åbne grænser og pengekasser ved at udføre noget af den værste kriminalitet, man kan forestille sig.
En novembernat i 2019 går Orhan Osso amok i en lejlighed i Horsens. Politiet mener, at klokken er mellem 01.30 og 04.00, da Orhan Mohamad Osso forgriber sig på sin hustru i en rus af vold og sexovergreb.
Orhan Mohamad Osso slår den muslimske kvinde i hovedet, river hende i håret, bider hende og tager et livsfarligt kvælertag.
“Hvis du skriger, slår jeg dig ihjel,” lyder det fra voldsmanden, der har kurdiske rødder.
På et tidspunkt sætter Orhan Mohamad Osso en kniv for halsen på kvinden, som nu er i reel livsfare. Den mellemøstlige mand lader sit kvindesyn få frit løb.
Den rå kvindevold udvikler sig til et sexoverfald. Orhan Mohamad spreder offerets ben og trænger op i hende.
“Jeg tager, hvad jeg vil,” lyder det fra kurderen.
Der er tale om en fuldbyrdet voldtægt af en forsvarsløs kvinde, der normalt bærer shariatørklæde.
Nogle uger efter voldtægten bliver offeret truet på de sociale medier af sin voldtægtsmand.
Orhan Mohamad truer kvinden med at vise billeder og videoklip af hende, hvor hun ikke bærer islamisk tørklæde. Der er tale om psykisk vold med udgangspunkt i islams hadske ideologi. Et grufuldt eksempel på at shariatørklædet bruges til religiøs og social kontrol.
Den hadske voldtægtsmigrant er selv muslim, og han omtaler Allah med fromme ord:
“Jeg sværger ved gud (Allah, red.), lyset,” skriver Orhan Mohamad på arabisk.
22. oktober 2020 får Orhan Mohamad Osso sin dom. Retsformanden erklærer, at den mellemøstlige migrant skal i fængsel i to år og otte måneder.
Til sammenligning blev den pakistanske indvandrer, Hamza Ahmad, i denne uge idømt en fængselsstraf på to år og tre måneders fængsel for at svindle med statens hjælpepakker under coronakrisen.
Når man sammenligner økonomisk kriminalitet med kvindevold og voldtægt, så kommer man altså kun få måneder mere i fængsel for sidstnævnte kriminalitetsform. Hvem sagde metoo?
Voldtægtsmanden Orhan Mohamad Osso udvises desuden af Danmark for bestandigt. Den syriske indvandrer har anket dommen og håber på at blive frikendt.
Det er derfor langt fra sikkert, at danskerne slipper for mere kulturberigelse fra Orhan Mohamad Osso.
*
ANNONSE