Kopierede/fra hoften

Hvem er det egentlig, som styrer indvandringen til Danmark? Har politikerne helt mistet orienteringen og er magtesløse? På kun to år er ca. 300 unge syrere – de fleste mænd – blevet tilkendt livslang passiv dansk pension på trods af løgnehistorier om, at de bare lige skal være i Danmark midlertidigt, indtil “bomberegnen stopper”. (Syrienblog 22.8.).

I 2022 får en førtidspensionist i Danmark 19.360 danske skattekroner hver måned uden at røre en finger. Hertil kommer evt. boligstøtte, børneydelser, børnetilskud, engangstilskud m.m. I Syrien er gennemsnitslønnen ved et fuldtidsarbejde i 2022 ca. 5500 danske kroner. Det er med andre ord en rigtig dårlig forretning at blive i Syrien og ikke rejse til Danmark.

Snart er der valg. Problemerne står i kø, så der loves og uddeles gaver til folket, og nu vil Mette Frederiksen se på, hvordan indvandring og kriminalitet hænger sammen, så hun kommer med et milliardbeløb til formålet. Sandheden er jo desværre, siger hun, at udlændingepolitik er tæt forbundet med kriminalitet, og der er en alt for stor gruppe, som ikke er en del af Danmark. (Den Korte Avis 22.8.). Godt set, Mette, men er det ikke too late?

ANNONSE

Og tør man gætte, hvad det er for en gruppe, hun taler om? Er det “fredens religion” ? Og tror hun virkelig naivt, at muslimer bliver en del af Danmark?. Men man må da efter 40 års indvandring lykønske Mette Frederiksen med det forsinkede klarsyn…

Alle partier bortset fra det daværende Fremskridtsparti, stemte for den katastrofale Udlændingelov i juni 1983, der gav en stærkt forbedret stilling for asylsøgere, og er en af de mest liberale udlændingelove i Europa.
Og hvad skal Mette Frederiksens milliarder så bruges til? Jo, de skal bruges til flere fængsler, mere personale i fængslerne, hos politi og anklagemyndighed, for det skal koste meget længere fængselsstraffe. hvis man i fremtiden begår personfarlig kriminalitet. Flytter det noget som helst ?

Også justitsminister Mattias Tesfaye er igen sådan lidt bekymret. Vi befinder os midt i en afgørende kamp, forklarer han alvorligt. Men hvornår har man hørt, at en kamp vindes ved at invitere modstanderen ind og finansiere ham med 90 mia. skatteyderkroner årligt?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid”, sagde Benjamin Franklin.

For trods tre bandepakker, 81 initiativer og en række værktøjer til politiet, varsler han nu en ny offensiv mod organiseret kriminalitet. (b.dk 23.8.). Hvad koster så denne nye omgang symptombehandling mon skatteyderne? Tror han, det flytter noget som helst andet end skatteydernes penge?

Og alt imens sidder over tusind udviste udlændinge på de danske asylcentre, som på årsbasis koster over en halv milliard kroner. De har bare ikke sådan lige lyst til alt rejse hjem, siger de… mens de sidder, og hver især årligt koster Danmark op imod 334.532 kr.(Den Korte Avis 18.5.).

Så mens pengene fosser ud af statskassen, har man så lært noget af fortidens fejl og stoppet for indvandring til Danmark? Næh…Så indvandringen fortsætter med at stige. Inden sidste valg lovede Mette Frederiksen fuldt stop for at kunne søge asyl i Danmark. Men efter valget kunne det desværre ikke lade sig gøre. (b.dk 10.05.2019).

En politiker er en, der ryster din hånd inden valget, og din tillid efter valget. Så glemt alt om asylstop: På blot 13 år har ikke-vestlige indvandrere og efterkommere født over hundrede tusinde børn. (Den Korte Avis 29.09.2020).

Utroligt, som det er lykkedes danske politikere at rode vort land til på nogle få årtier, mens de uddeler statsborgerskaber til muslimer, som så kan vælges til Folketinget og bidrage til festlighederne.
“Derfor vinder islam”, skriver Lars Hedegaard i en artikel 26.8.: “Hverken Sverige, Danmark eller andre vestlige lande står til at redde, fordi kun meget få har forstået, hvad islam går ud på. Derfor kan de heller ikke indse, at tørklæder, moskeer, krav om offentlige bønnekald, halal, organiserede raseriudbrud over tegninger, gademanifestationer, optøjer, såkaldt “bandekriminalitet” m.v., altsammen er velkendte kampmidler beregnet på at underminere, desorientere og til slut undertvinge vantro samfund.

Enkelte skribenter, politikere og forfattere har gjort deres bedste for at oplyse og advare, men de er ikke blevet taget alvorligt. Det store befolkningsflertal har i stedet lyttet til “eksperter” og medier, der har besvaret enhver islamkritik med islampropaganda. Som f.eks. Deadline, der som reaktion på forslaget om at forbyde tørklæder i skolerne, skynder sig at invitere islam-uniformerede kvinder i studiet, som kan forklare, hvorfor det er en forfærdelig tanke.

Trods valgkamp er der een ting, man kan være sikker på, at uanset, hvad man bilder vælgerne ind, vil de store og afgørende linjer i dansk politik blive videreført, som om intet er hændt, uanset om statsministeren hedder Mette Frederiksen, Søren Pape eller Jakob Ellemann.”

“Make yourself sheep and the wolves will eat you.” (Benjamin Franklin).

 

Oprindelig:

https://eavis.nordjyske.dk/titles/nordjyske/9786/publications/325072/articles/1652306/36/1

ANNONSE