Kopierede/fra hoften

Børnehaven Viben i Gellerup, 2008, brændt ned af Shadi Chofani og Co.

Tilbage i 2008 tog jeg sammen med Uwe Max Jensen til Gellerup for at se på nedbrændte dagsinstitutioner, og her fik vi syn for sagen. I dag kan Free Speech Blog fortælle, at Shadi Imad El-Chofani, der var blandt de dømte, i dag er aktiv i Men In Black. Palæstinenseren har et alenlangt generalieblad. I 2010 blev han idømt fem år fængsel for nedbrænding af Børnehaven Viben, diverse røverier, overfald, indbrud og kørsel på stjålne køretøjer. På daværende tidspunkt havde han stiftet ‘Palæstina Fighters’, der blandt andet overvågede politiets færden i Gellerup.

I 2017 blev han som Black Army-medlem idømt fire år mere, denne gang for afpresning, narkohandel, indbrud og ulovlig våbenbesiddelse. Han kom ud før tid, og brander nu sig selv som sortklædt frihedselskende dansker.

Collage: Shadi Imad El-Chofani; Foto: FSB, FB)

Shadi Chofani: “Jeg er palæstinenser.” (Jyllands-posten, interview 2009)

Jeg er palæstinenser. Jeg er født i Danmark. … Jeg regner mig ikke som dansker, selv om jeg er vokset op i Danmark. Jeg har altid været stolt af at være palæstinenser. … Der er ikke noget, der hedder israelere. Man hentede jøder fra Afrika, Rusland og alle mulige andre steder. Jøderne burde slet ikke have eksisteret på denne jord. Jeg ønsker, at Hitler havde levet og havde gjort det færdigt, så kunne man have dræbt ham bagefter. … Jeg har ikke nogen medlidenhed med jøderne, hvis palæstinenserne gør noget. Jøderne tramper på palæstinenserne. … Jøderne har atomvåben. Palæstinenserne har det indvendige atomvåben. … Det er trods alt mit folk. … Jeg vil gerne tydeligt vise, at jeg er palæstinenser.”

ANNONSE