Nyt

Lørdag har aktivisterne fra ‘Men In Black’ kaldt til demonstration på Christiansborgs Slotsplads. En af mest aktive frontkæmpere i den omstridte bevægelse er den fængselsdømte muslim, Shadi Imad El Chofani.

Den 33-årige palæstinenser er tilknyttet indvandrerbanden Black Army. Shadi Chofani er dømt for at brænde en dansk børnehave ned. Indvandreren er desuden dømt for narkohandel, våbenbesiddelse, grov afpresning og indbrud i en stribe danske forretninger.
Shadi Imad El Chofani hader jøder, og han er lige nu prøveløsladt fra fængslet.
“Jeg er på alle måder positivt overrasket over, at jeg har udviklet mig på denne her måde,” fortæller Shadi Chofani i forbindelse med en ‘Men In Black’-demonstration.
Shadi Chofani er en af de bærende kræfter i corona-bevægelsen ‘Men In Black’. Han bestyrer Facebookgruppen ‘Frihed Til Folket – Tag Magten Tilbage’, hvorfra han indkalder til demonstrationer og oplyser om ‘Men In Black’.
“Til mine muslimsk brødre og søstre,” lyder det fra Shadi Chofani, da han informerer om en demonstration, der skal foregår 6. februar 2021 i København.
Ved samme lejlighed understreger den bandekriminelle muslim, at han støtter op om ‘Men In Blacks’ had mod islamkritikeren Rasmus Paludan og hans støtter.
“Jeg opfordrer alle, der deltager på lørdag, til at holde sig væk fra Rasmus Paludan og hans folk,” skriver Shadi Chofani.
De islamiske undertoner er tydelige, når palæstinensiske Shadi Chofani vil udelukke kritikere af sin lovreligion.
Demonstranter, der er kritiske overfor islam, bliver udelukket fra ‘Men In Black’-demonstrationerne.
Shadi Chofani er besat af jødehad og den palæstinensiske sag.
“Jeg har en masse familie i Gaza,” udtaler den bandekriminelle migrant.
Shadi Chofani har hyldet arabiske selvmordsbombere, og han har ærgret sig over, at Adolf Hitler ikke gjorde arbejdet færdigt, da nazisterne slog millioner af jøder ihjel.
I morgen kan naive danskere støtte op om den kombinerede hooligan og islamist-bevægelse ‘Men In Black’, når volden endnu engang spreder sig i de danske gader.

Allah er stor i ‘Men In Black’.

Også Nye Borgerlige-hateren Ali Sufi er en markant del af Men In Black.

*

ANNONSE