Kommentar

Eric Schmidt, en af ​​pionererne i Google, er en del af en mulig Biden-administration. Biden lægger ikke skjul på, at det er Big Tech og Wall Street, som hans administration hviler på. Sundar Pichai (billedet) er den øverste leder af Google. Biden åbner portene for indiske ingeniører, som Corporate America ønsker. De udkonkurrerer amerikanerne.

Efter valget har samfundskritikere stillet spørgsmålstegn ved resultatet af valget og den måde, det blev gennemført på. Det er ikke kun Trumps tilhænger, men en hel række uafhængige videojournalister som Tim Pool og Steven Crowder, der har stillet spørgsmål. De er ikke alene. Omkring halvdelen af ​​amerikanerne mener ikke, at valget gik rigtigt for sig. Nu meddeler Google / Youtube, at de vil fjerne indhold, der sætter spørgsmålstegn ved valget. Det er en stor provokation og et alvorligt angreb på ytringsfriheden. Google signaliserer, at de har magten og vil bruge den.

YouTube announced that from Dec. 9 it will block and remove content that contains statements “alleging widespread fraud or errors changed the outcome of a historical U.S. presidential election.”

The Google-owned firm said that it was because the “safe harbor” deadline on Dec. 8 in the presidential election had passed, claiming that “enough states have certified their election results.”

Big Tech går nu aktivt ind i politik. Det sker gennem de 300 millioner dollars, som Facebook har pumpet ind i valgets gennemførelse til fordel for demokraterne, og det sker gennem aktiv blokering af indhold, som de ikke kan lide. Twitter, Facebook og Google har en høj tolerance over for porno, salafisme og antisemitisme, men de kan ikke lide engang mild kritik af koronapolitik og demokrater.

ANNONSE

Valget er ikke afklaret, så længe der er uafklarede sager for domstolene. Texas og flere andre stater har sagsøgt de fire stater over for højesteret, og meget kan stadig ske. Men Google vil ikke vide det. De har bestemt sig og afslutter valget til fordel for Biden. Når du ved, hvor mange svin Biden har på skoven, er det som et slag i ansigtet ikke kun for vælgerne, men for demokratiet.

However, there are still outstanding legal challenges, including one in the Supreme Court, that could change the outcome of the election. YouTube’s statement made no mention of these, and it made no mention of the Dec. 14 Electoral College vote date.

Overkikador

Google påtager sig rollen som overkikador, der ved, hvad objektiv information er. I et polariseret samfund skal begge sider tale op. Google passer på. Den ene side er uønsket og bør ikke slippe til orde. Begrundelsen for at fjerne indhold er udelukkende en politisk holdning: Google ønsker ikke indvendinger. De har bestemt sig på vegne af velgerne. De ved bedst. Når de samtidig gør det for at fremme tidenes valgsvindel, er det klart, at temperaturen i samfundet stiger.

But according to the San Bruno, California-based company, “We will start removing any piece of content uploaded today (or anytime after) that misleads people by alleging that widespread fraud or errors changed the outcome of the 2020 U.S. presidential election, in line with our approach towards historical U.S. presidential elections.”

“For example, we will remove videos claiming that a presidential candidate won the election due to widespread software glitches or counting errors. We will begin enforcing this policy today, and will ramp up in the weeks to come,” the firm wrote. “As always, news coverage and commentary on these issues can remain on our site if there’s sufficient education, documentary, scientific, or artistic context.” It did not elaborate on the context it requires.

Det bliver nu vigtigere end nogensinde at diskutere og dokumentere valgsvindel. Alternative platforme som parler og rumble.com får et nyt skub. De er allerede begyndt at gøre youtube og twitter rangen stridig.

Hybris

Det er svært at vide, om det er dumhed eller overmod: Google foreslår seriøst kanaler som CNN, ABC, MSNBC som autoritative. Det er svært at tage dem alvorligt. Dette er affaldskanaler, der har spyttet Trump-had i fire år. De har nul troværdighed med halvdelen af ​​amerikanerne.

 

ANNONSE

Mest læst