Dag: 18. januar 2021

John Singer Sargent (1856–1925) Olje på lerret, 48,4 x 60,8 cm, Sterling and Francine Clark Art Institute, Williamstown, Mass. Opprinnelig titel: A Venetian Interior I likhet med mange andre amerikanske kunstnere og forfattere, omtales John Singer Sargent ofte som an expatriate. Han var født i Firenze, utdannet i Frankrike, og tilbrakte mesteparten av sitt aktive […]

Les Mer...

Man ved der er noget galt med mediebranchen, når folk som Jan Grarup og Signe Molde råber vagt i gevær.

Les Mer...

“Som konsekvens af masseindvandringens effekter på vores sikkerhed, har vi indrettet vores byer efter truslerne, og terrorsikring er vi nu så vant til, at vi ikke længere lægger mærke til det.”

Les Mer...

“Jeg skreg op til himlen: ‘Allah vis mig – giv mig mine hunde!’, så har du en ny tilbeder. To minutter senere, der dyttede to biler, og mine hunde stod der midt på vejen. Og jeg fik dem hjem. Og jeg tror han fandt mig af en årsag.”

Les Mer...

Den såkaldte storm på Kongressen 6. januar var ikke spontan. Den blev iværksat af fire grupper professionelle udefra kommende, som målbevidst førte an og brugte folkemængden som kanonføde. Capitol Hill-politiet, normalt dygtige til at håndtere store menneskemængder, var ubemandet og rådvilde, som om nogen havde bestemt at de ikke skulle være forberedt.

Les Mer...