Nyt

Fie Laursen på TikTok, 16. januar 2021)

Alt for mange unge mennesker betragter sociale medier som en levevej, og det kan gå helt galt, hvis der ikke er ansvarlige voksne rollemodeller. Et af de værste tilfælde herhjemme er ‘influenceren’ Fie Laursen, der med alle midler forsøger at gøre sig selv relevant. I 2016 indrømmede hun, at hun opdigtede historier til sine blogposter, og siden har hun blandt andet excelleret i selvmordsforsøg og porno. Jeg bloggede om hende i 2017, da hun lancerede ‘F*CK racism’-tøj efter hun blev overfaldet af en muslim. Seneste video på TikTok slutter cirklen.

Fie Laursen, ‘Influencer’: Det øjeblik jeg fandt Allah, og følte jeg kunne se gud, for første gang i hele mit liv. Det var da mine hunde løb væk, og de havde været væk i over en time, og jeg rendte rundt, og jeg græd, skreg, råbte efter dem. Jeg kunne ikke finde dem. I hele mit liv der har jeg bedt til den kristne Gud, fordi det er det man der vokset op med, er det rigtige, og det vi kommer fra, men efter at have læst Koranen, og haft så mange venner, der er muslimer, og fået så meget viden ind, der valgte jeg at tage en chance, for det var det der kaldte på mig. Jeg skreg op til himlen: ‘Allah vis mig – giv mig mine hunde!’, så har du en ny tilbeder. To minutter senere, der dyttede to biler, og mine hunde stod der midt på vejen. Og jeg fik dem hjem. Og jeg tror han fandt mig af en årsag.

“De kaldte mig racist, jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Hvad jeg skal gøre. … en ting er at få trusler på nettet, men når det kommer op til ens ansigt, så bliver man bange. Fuck, hvor skulle det her ikke være en tudevideo, men jeg er aldrig blevet slået før.” (Fie Laursen, 2017)

 

ANNONSE