Dag: 5. januar 2021

Der var en intellektuel femtekolonne også under Den Kolde Krig. Men dette er noget andet. Denne gang går linjerne helt ind i Vestens største land og dets mægtigste institutioner. Hvem skulle tro at i centrum for dagens politik ville man finde forræderiets problem?

Erobringen af Vesten indefra er en kompleks affære. Den er selv-villet, lokket frem af ideologi, magt og grådighed, med en kerne af noget irrationelt.

Les Mer...

Carl Bloch (1834–1890) Olje på lerret montert på panel, 51 x 86 cm, privateie. Carl Bloch er i dag spesielt erindret for sine bibelske motiver, som vi finner på mange altertavler i danske kirker. Det er også kjent både landskap, historiske og mytologiske motiver, samt genrebilder fra hans hånd. Bildet ble sist registrert ves auksjon […]

Les Mer...

Supermarkedskæden Føtex har shariavagter tilknyttet, der beskytter niqabklædte kunder i kædens butikker.

Ikke overraskende får det islamiske tiltag støtte fra den yderste venstrefløj i dansk politik. Lokalpolitikeren Yasser Ghanbari fra SF sender straks et like i en muslimsk Facebookgruppe, der hylder shariavagten fra Føtex.

Les Mer...

Zahia Ziouani dirigerer Divertimento Symphony Orchestra. Danse Bacchanale finner vi som innledning til siste scene i tredje akt, som foregår i Dagons tempel i Gaza. Librettoen er basert på Dommernes bok, hvor vi kan lese i kapitel 16, 23-20 (Dansk Bibel 1933): Filisternes Fyrster samledes nu for at holde en stor Offerfest til Ære for […]

Les Mer...

‘Tessa hyldes’ skrev Politiken, og selvom jeg levede i lykkelig uvidenhed om Theresa Ann Fallesenss eksistens, så kom jeg til at den 23-årige rappere nytårstale i Deadline.

Les Mer...

juledagene var der fuldt program i Premier League, og på tribunen så jeg atter en kæmpe Black Lives Matter-banner. Den slags er værd at huske på, når nu Manchester United-spilleren Edinson Cavani har fået tre spilledages karantæne, en bøde på 100.000 pund og krav om deltagelse i et ‘two-hour face-to-face online education course’ fordi han på Instagram har brugt ordet ‘Negrito’.

Les Mer...

Er den danske presse fej, tandløs og helt igennem statskontrolleret pga. mediestøtten? Der har været forbløffende tavshed i de statsstøttede medier omkring Lars Hedegaards seneste bog ” Sådan døde Danmark”.

Les Mer...

Aktuelt siger 57% af muslimer under 25 år, at de, i tilfælde af uoverensstemmelser mellem den franske republiks love og sharia, helst vil overholde sharia.

Les Mer...