Nyt

Det bliver Ishøj, der får den første vaccine i Region Hovedstaden. Her vil den første beboer på Omsorgscentret Kærbo få det første stik i armen søndag morgen.

Islam dominerer i Ishøj Kommune, hvor hele 41 procent af indbyggerne er indvandrere. Det reelle tal er angiveligt en del højere, da de danske myndigheder ikke medregner visse grupper af indvandrere, der er efterkommere af muslimske migranter.
To ud af tre børn i Ishøj er født af indvandrere og efterkommere.
I 1970erne ankom cirka 175 tyrkere til Ishøj Kommune. I dag udgør alene den tyrkiske befolkning over 3700 mennesker ud af kommunens omkring 23.000 indbyggere.
Integrationen har været en katastrofe i Ishøj. Et af de mere aparte eksempler, udover den voldsomme kriminalitet og det store forbrug af sociale ydelser, fandt sted, da popsangerinden Medina optrådte i Ishøj.
Medina blev under koncerten udsat for æggekast og aggressiv dominansopførsel fra muslimske indvandreres side.
Medina deler nemlig navn med den hellige saudiarabiske by, hvor religionsstifteren Muhammed er begravet, og det mente de muslimske migranter ikke passede til Medinas til tider erotiske optræden på de skrå brædder.
Region Hovedstaden er med sine 1.846.023 indbyggere den mest folkerige af Danmarks fem regioner.

Regionen består af 29 kommuner, men myndighederne valgte Danmarks ‘indvandrerhovedstad’ Ishøj, hvor muslimske migranter dominerer billedet, da coronavaccinen skulle deles ud.

Se også
Medieskandale: TV 2 journalist Rasmus Tantholdt tjener penge på Søren Pape ‘s spindoktor

ANNONSE