Dag: 7. december 2020

Kvindemuseet i Århus skifter navn, fortæller Mikael Jalving, og kommenterer en bizar klumme af museets direktør Julie Rokkjær Birch. Sakset fra JP.dk – Derfor skifter Kvindemuseet navn: ‘Kvinde’ lugter af krænkelse og traditionelle kønsroller.

Les Mer...

Siden 2016 har Pakistanske-Danske Pensioneredes Forening Danmark modtaget 85.000 kroner hvert år fra Københavns Kommune. Det giver et totalt tilskud på mindst 340.000 skattekroner over fire år. 

Les Mer...

Edvard Munch (1863-1944) Olje på plate, 35,5  x  55 cm, Lillehammer Kunstmuseum. Om dateringen stemmer, ble bildet malt mens den unge Edvard var elev ved Christian Krohgs malerskole i Centralgaarden, (bedre kjent som Pultosten) i Lille Grændsegade 7 i Christiania, i årene 1882-83. Av det som er gjengitt i bildet, er det vel bare Ekebergåsen […]

Les Mer...

Muslimer opretholder en sær form for racisme i tilgangen til omverdenen.
‘Søster: 5693’ ønsker en kærlig muslimsk mand, men det er endnu vigtigere, at han beder fem gange om dagen til Allah.
Lad os håbe at ‘Søster: 5693’ kan få sin brune juleprins inden påske.

Les Mer...

Sex er vigtigt, men hvis folk ikke har andet at tage sig til, er det et tegn på degeneration. Tegnet på en forsumpet civilisation, der hverken kan eller vil forsvare sig og derfor må bøje sig for andre civilisationer med andre prioriteter.

Les Mer...