Nyt

I Danmark er skatteborgerne tvunget til at betale til foreninger, der er baseret udelukkende på farve og etnicitet. Det lyder utroligt, men det er sandheden.

Et af eksemplerne findes i Københavns Kommune. Her har skatteyderne i årevis betalt tusindvis af kroner til ‘Pakistanske-Danske Pensioneredes Forening Danmark’.
Den islamiske pensionistklub er, som navnet antyder, en forening for pakistanske indvandrere, der nyder deres otium i den danske velfærdsstat.
Siden 2016 har Pakistanske-Danske Pensioneredes Forening Danmark modtaget 85.000 kroner hvert år fra Københavns Kommune. Det giver et totalt tilskud på mindst 340.000 skattekroner over fire år.
Det vides endnu ikke, hvor stort støttebeløbet til Pakistanske-Danske Pensioneredes Forening har været i 2020.
Pakistanske-Danske Pensioneredes Forening fortæller, at de har 72 medlemmer. Det vil sige, at hver enkelt pakistaner får 1181,00 kroner hvert år i kommunal støtte.
Pakistanske-Danske Pensioneredes Forening holder til i et dansk ældre- og aktivitetscenter i Baldersgade på Nørrebro i København.
Pakistanske-Danske Pensioneredes Forening indtager de kommunale lokaler hver torsdag og søndag mellem klokken 15 og 20. Pensionistklubben drives af muslimske Mohammed Jafar.
Spørgsmålet melder sig. Er det tvungen statsracisme, når en kommune forlanger, at skatteborgerne skal betale for klubber og foreninger, der er etableret på et grundlag af hudfarve og etnicitet?
Danske myndigheder stiller adskillige ældreklubber til rådighed for alle slags borgere og etniciteter. Det er urimeligt, at der skal betales for foreninger, der kun dækker et enkelt islamisk land.
Danskerne skal ikke betale en krone mere til dette multikulturelle cirkus.
*
Billedet, der er brugt som illustration, viser en gruppe pakistanere, der demonstrerer deres had til Danmark ved at brænde et dansk flag. Der er intet, der umiddelbart tyder på, at nogle af muslimerne på fotoet er medlemmer af Pakistanske-Danske Pensioneredes Forening Danmark.Se også
Søren Grinderslev: Go west

ANNONSE

Mest læst