Nyt

Red Barnet har meldt ud, hvor organisationen står, når det kommer til radikal islamisk terror.

Generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen udtaler til DR P1, at både mandlige og kvindelige IS-terrorister samt deres børn skal hentes til Danmark.
“Det eneste rigtige at gøre er at få dem (børn af IS-terrorister, red.) hjem til Danmark, og selvfølgelig få mødrene (IS-terrorister, red.) med,” siger Johanne Schmidt-Nielsen til DR P1.
I torsdagens udgave af P1 Debat understreger Johanne Schmidt-Nielsen, at også mandlige IS-terrorister og deres børn skal hjælpes til Danmark. Der skal ikke forskelsbehandles på køn.
Lige nu sidder adskillige Islamisk Stat-terrorister fængslet i Mellemøsten. De har understøttet og udført afskyvækkende handlinger i den islamiske terrorbevægelses navn.
Flere terrorforskere har slået fast, at kvinder fra Islamisk Stat udgør en lige så stor fare som de mandlige terrorister.
Disse muslimske terrorister møder nu utvetydig opbakning fra Red Barnet i Danmark.
Johanne Schmidt-Nielsen, der er tidligere leder af Enhedslisten, afviser, at børnene kan komme alene til Danmark. De muslimske børn må ikke adskilles fra deres terrorforældre, hvis det står til Red Barnet.
Danskerne skal vide, at Red Barnet reelt arbejder til fordel for islamiske terrorister. Hver en krone, du giver til socialisten Johanne Schmidt-Nielsen, gør livet usikkert for den danske befolkning.
Red Barnet er landsforrædere. Ingen islamiske terrorister skal til Danmark.

Se også
Kristoffer Brinch Ladefoged er ambitiøs ASTE-lærer med særlig fokus på faglig differentiering og udvikling, elevernes sociale trivsel og lærerens fremtoning som rollemodel

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE