Nyt

Det er 19 år siden, at de islamiske terrorangreb på World Trade Center og Pentagon ramte USA.

Pilen pegede hurtigt på islam som ideologien bag de 2973 terrordrab. Men den pakistanske politiker Sikandar Siddique tog muslimernes parti. Allah og islam skulle beskyttes for enhver pris.

Allerede mens flammerne fortærrede det nedre Manhattan og det amerikanske forsvarsministerium, stod det klart, at terrororganisationen al-Qaeda, med Osama bin Laden i spidsen, havde planlagt de morderiske angreb.

Både den amerikanske efterretningstjeneste CIA samt FBI udpegede i dagene efter selvmordsangrebene den muslimske terrorgruppe al-Qaeda som hovedansvarlig for angrebene.

Senere påtog Osama bin Laden sig det personlige ansvar for den dødelige terror:

“Jeg var ansvarlig for at opildne de 19 brødre (terroristerne fra 9/11, red.). Må Allah være dem barmhjertig,” lød det fra Osama bin Laden.

I Danmark var mange muslimer beskyttende overfor deres morderiske shariabrødre.

Flere steder i Danmark blev der på selve dagen for terrorangrebet set muslimske indvandrere, der på kvalmende vis fejrede det islamiske angreb på Vesten.

Et par år efter 11. september-angrebene ville en gruppe muslimske migranter endda markere årsdagen for terroren ved at nedbrænde rådhuset i indvandrerkommunen Høje-Taastrup.

Også det nuværende folketingsmedlem Sikandar Siddique var oprevet i perioden efter det voldsomme terrorangreb i USA.

I dag er Sikandar Siddique partiformand i det islamisk-prægede venstrefløjsparti Frie Grønne. Men i årene efter 11. september-terroren lå hans politiske engagement hos Socialdemokratiet.

Sikandar Siddique ville ikke finde sig i, at islam blev sat i forbindelse med anklager om terrorisme.

Muslimer er kendt for at ville gå til ekstremerne for deres fundamentalistiske idegrundlag. I den sammenhæng er løgne et kendt middel, når Allahs navn skal forsvares.

Den unge pakistanske politiker skriver et kontroversielt indlæg på et internetforum. Her slår Sikandar Siddique fast, at han ikke mener, at der er beviser for, at al-Qaeda og Osama bin Laden stod bag terrorangrebet.

“Den Amerikanske regering kastede straks skylden på al – qaeda, men har dog stadig den dag i dag ikke formået at kunne fremvise konkrete beviser,” skriver Sikandar Siddique.

Pakistanske Sikandar Siddique skriver sin forsvarstale tre år efter, at de muslimske selvmordspiloter fra al-Qaeda udførte deres mission. Ordene bliver offentliggjort 14. november 2004.

Præcis et år efter bliver Sikandar Siddique valgt til en plads i Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune.

Det er altså ikke en tilfældig udmelding, men en kalkuleret politisk overvejelse fra Sikandar Siddique, da han forsvarer terrorlederen Osama bin Laden.

Det står også klart, at Sikandar Siddique anser Danmarks absolut vigtigste allierede, USA, som sin fjende. En holdning, der er velkendt i radikaliserede muslimske miljøer.

Sikandar Siddique fokuserer i sit skriftlige indlæg på amerikaneres efterfølgende angreb i blandt andet Afghanistan som det virkelige problem, der skal tages hånd om.

I dag har Sikandar Siddique fået politisk magt i folketinget. Og han har ændret holdning i den betændte terrorsag:

“Historien stammer fra et indlæg, som jeg skrev, da jeg var 16-17 år, og jeg har efterfølgende flere gange taget afstand fra historien. Selvfølgelig er der ingen tvivl om, hvem der stod bag. Jeg skal forhåbentlig ikke tages til indtægt resten af mit liv for noget, jeg har sagt, da jeg var 16,“ siger Sikandar Siddique i efteråret 2019.

Men Sikandar Siddique var IKKE 16 eller 17 år, da han skrev sin forsvarstale for al-Qaeda.

Sikandar Siddique var derimod fyldt 18 år og var dermed myndig, da han frikendte den islamiske terrorgruppe i sit skriftlige indlæg.

Året efter repræsenterede han Socialdemokratiet og det pakistanske miljø i bystyret i København. Her kommer det frem, at han har deltaget i et stormøde hos shariapartiet Hizb ut-Tahrir.

Et parti, der vil oprette en islamisk stat og stene kvinder til døden.

Sikandar Siddique prøver at begrave islamisthistorien om 11. september-terroren ved at hævde, at han blot var en ung mand. Men Siddique lyver om sin alder, da han forfattede indlægget.

Sandheden er, at danskerne har fået en muslimsk partileder, der tidligere har betvivlet islamiske terroristers rolle i et sønderrivende angreb på de vestlige værdier og samfund.

Sikandar Siddique fremviser de klassiske kendetegn, der ses i radikaliserede muslimske miljøer.

*

Mere om Sikandar Siddique på Frihedens Stemme

ANNONSE