Nyt

Netværket gik viral torsdag med nyheden om, at computerprogrammet Dominion ændrede 435.000 stemmer fra Trump til Biden, men mest alvorligt: ​​Slettet tæt på 3 millioner stemmer. Kravet er specifikt og skal kunne kontrolleres. Dominion blev brugt til at opregne stemmer i en række stater.


Internettet surrer af rygter, men dette er beskyldninger, som advokat Sidney Powell fremsatte til Maria Bartiromo i programmet Sunday Morning Futures.

Powell er ingen hvem som helst. Hun tog kampen op med Andrew Weissmann, da han smadrede revisionsfirmaet Anderson Consulting, og 80.000 mennesker mistede deres job. Hun har været offentlig anklager og kritiseret udviklingen inden for det juridiske område i USA, hvor offentlige anklagere ofte bryder loven om, at punkter, der taler til sagsøgte, skal være på bordet, den såkaldte Brady regerer. For nylig har hun gjort sig bemærket som den nye advokat for den tidligere nationale sikkerhedsrådgiver Michael Flynn.

I den egenskab har Powell lært meget om den dybe stats magt i De Forenede Stater. Hun er nu en del af præsidentens juridiske team, der undersøger valget. Hvad hun siger til Maria Bartiromo er chokerende: Gennem Dominion-programmet har det været muligt at gå ind og rette valget.

ANNONSE

Powell siger, at husets formand, Nancy Pelosi, har ejerskabsinteresser i Dominion: Hendes stabschef er i ledelse, og hendes mand er medejer. Det samme gælder senator Dianne Feinstein. Kina siges at have leveret komponenter til maskinerne.

Dokumentet har ikke mulighed for at verificere påstandene. Men det faktum, at de præsenteres af en respekteret advokat, der har præsidenten bag sig, betyder, at de skal tages alvorligt. Powell laver ikke sjov. Maria Bartiromo heller ikke.

Bartiromo er en af ​​de få – også i Fox – der har fulgt udrulningen af ​​Russiagate nøje, og hun ved, hvor meget demokraterne har løjet og snydt og brugt statsmidler helt skrupelløst.

ANNONSE

Mest læst