Kopierede/fra hoften

Tidsskriftet The American Thinker bragte for et par dage siden nogle interessante oplysninger om Dr. Navid Keshavarz-Nia, som har sluttet sig til Sidney Powells hold af jurister og cyber-eksperter, der anfægter, at præsidentvalget er gået rigtigt til. Jeg nævner det mest for historiens skyld, for jeg tvivler stærkt på, at nogen kan forhindre, at Joe Biden bliver præsident.

Hvem er så Keshavarz-Nia? For et par måneder siden citerede New York Times nogle af hans samarbejdspartnere, som mente, at har var ”den smarteste mand i lokalet”. Han har et væld af akademiske grader fra førende universiteter og har udført top-hemmelige, elektroniske sikkerhedsopgaver for CIA, NSA og FBI.

Lad os glemme de tekniske detaljer og nøjes med nogle af Keshavarz-Nia’s konklusioner, som er blevet præsenteret for domstolene i Georgia:

Stemmeoptællingen i de omstridte stater, Pennsylvania, Wisconsin, Michigan, Arizona, Nevada ogGeorgia, viser, at der er sket elektronisk manipulation.

Mellem 1 og 2 pct. af stemmerne er blevet forfalsket i Bidens favør.


De Biden-stemmer, der strømmede ind efter valghandlingens afslutning, kan ikke forklares med med brevstemmer, men var manipulerede. I f.eks. Pennsylvania var det fysisk umuligt at fodre stemmemaskinerne med 400.000 stemmer i løbet af 2-3 timer.

ANNONSE

Stemmemaskinen Dominion brugte kinesiske komponenter, og der er grund til at tro, at Kina, Venezuela og Cuba blandede sig i valget.

De forfalskede stemmeopgørelser blev sendt til servere i Frankfurt, Tyskland, for at skjule valgsvindelen.

Så vidt Keshavarz-Nia. Jeg tvivler på, at nogen i Danmark kan vurdere hans tekniske beviser og konklusioner, men det er immervæk interessant, at en så fremtrædende computerekspert vil sætte sin karriere på spil, hvis der ikke er noget om snakken.

 

 

The ‘smartest man in the room’ has joined Sidney Powell’s team

 

ANNONSE