Nyt

Der kommer to film nu, der fortæller om valgsvindlen ​​ i 2020. Den første er ”Rigged2020” og fortæller om, hvordan to af Zuckerberg-parrets fonde i samarbejde med Obama-strategen David Plouffe brugte over 400 millioner dollars på at frempresse stemmer til Biden i tre afgørende svingstater.

Zuckerbucks-folkene betalte store summer til delstatsregeringer med betingelse om, at de gik ud og lavede ”gå-ud-og stem”- aktiviteter i de demokratiske områder. I de republikanske områder gav de dem bare pengene, og sagde: ”Hey, vi hjælper dem bare med at gennemføre valget”, forklarer Ken Cuccinelli, den nationale formand for Election Transparency Initiative, i filmen  Rigged.

Den vigtigste organisation hed Center for Tech and Civic Life. Sammen med Chan Zuckerbergs ”Initative”- fond havde de mere end 400 millioner dollars til deres rådighed. Det var flere penge, end selv den føderale regering brugte.

ANNONSE

Vi søger i NTB’s database på Center for Teknik og Samfundsliv. Nul hits. Det er ikke, fordi NTB ikke har hørt om Big Techs involvering. Magten må ikke røres. Derimod er faktisk.no ´s fakatjekkere for Mark Zuckerbergs META og vil selvfølgelig træde frem og kalde sådanne historier for konspirationer.

Som ”Rigged” afslører, donerede Chan Zuckerberg ”Initiative” (CZI) 69,5 millioner dollars til Center for ”Election Innovation and Research” (CEIR) og yderligere 328 millioner dollars til Center for Tech and Civic Life (CTCL), en organisation ledet af Obama Foundation-stipendiat Tiana Epps-Johnson, som før dannelsen af CTCL i 2015, arbejdede for en organisation beskrevet af Washington Post som “det demokratiske partis Hogwarts for digital trolddom.”

Hogwarts er slottet hvor Harry Potter indføres i heksekunstens verden.

En af troldmændene hed David Plouffe:

Som Rigged forklarer, blev denne indsats finansieret med penge fra Chan Zuckerberg ”Initiative” (CZI), en filantropisk organisation grundlagt af Mark Zuckerberg og hans kone Priscilla Chan, og som angiver Barack Obamas tidligere kampagneleder David Plouffe som en vigtig strateg.

Plouffe, der forfattede bogen A Citizen’s Guide to Beating Donald Trump, vidste præcis, hvor mange stemmer Joe Biden skulle bruge for at vinde swing-staten Wisconsin.

Moderne data gør det muligt at finde ud af præcis, hvor mange stemmer der skal til for at vinde sving-stater. Pandemien åbnede døren til at gøre ting, der ellers ville være vanskelige. Man kunne henvise til sundhedssikkerhed og lade folk brevstemme og med ubevogtede stemmeurner. Hvor de stod, sagde også meget om, hvor stemmerne ville komme fra. Summen af ​​alt dette gjorde valget fikset. Nu slår Trumps tilhængere tilbage. De har haft tid til at fordøje 2020 og analysere, hvad der skete. Det bliver ikke så nemt at gentage i 2022. Finansmændene stjal valget til fordel for den mest korrupte præsident i Amerikas historie. På grund af amerikanernes totale desillusion over Biden rammer denne film ekstra hårdt.

“De sender pengene til store bycentre, de øger dramatisk antallet af stemmeurner, der er der, og de betinger pengene på de afstemningssteder, de regeringsenheder, der åbner sluserne til potentiel vælgersvindel,” siger senator Ted Cruz (R-TX) i Rigged. “Dette var det største milliardærangreb på valgsikkerheden, vi nogensinde har set.”

De manipulerede med valget, og da en såkaldt October Surprise dukkede op tre uger før 3. november i form af Hunter Bidens bærbare computer, sørgede Big Tech for at begrave historien. De manipulerede valget, og de stoppede en afsløring, der ville påvirke resultatet. Keine Experimente!! Her skulle alt styres mod en sikker sejr til Biden.

Men de tænkte ikke fremad. Selvom du har narret nogen én gang, er det ikke sikkert, at de er så godtroende næste gang.

Men de prøvede. Demokraterne forsøgte at gøre valget føderalt og indføre en ny valglov, der ville betyde stemmeret for alle uden krav om identifikation. Det er modstanden mod denne annullation af amerikanernes demokratiske rettigheder, som norske eksperter som Hilde Restad og Hilmar Mjelde betegner som autoritært styre.

Senere kommer Dinesh D’Sousas 2000mules.com-film om at plante falske stemmesedler i Georgien.

Du kan lære mere om denne banebrydende documentary og se ”Valgsvindel”, Rigged, i sin helhed here.

Explosive New Documentary: Obama’s Campaign Manager Predicted How Many Votes Biden Needed in Wisconsin – Zuckerberg’s Money Helped Get There&

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE