Kommentar

Det er vigtigt at følge med i amerikansk politik, men meget vanskeligt, hvis man ikke sidder med næsen i de ukorrekte amerikanske medier. Her er en tommelfingerregel: Hvis de danske medier meddeler, at et eller andet er sket, kan man regne med, at der er sket det modsatte. Hvis de gennem længere tid ikke har haft noget at fortælle, kan man gå ud fra, at der er sket noget, som de ikke bryder sig om, fordi det strider mod det “narrativ”, som de vil have os til at sluge.

Vi har fået at vide, at med Joe Biden ved roret er USA vendt tilbage til normale tilstande. Det synes amerikanerne desværre ikke, og 71 pct. af dem siger, at landet er på forkert kurs. En meningsmåling fra Rasmussen – som er blandt de mest pålidelige institutter – viser, at hvis der var valg til Kongressen i dag, ville 48 pct. af de sandsynlige vælgere stemme republikansk mod 39 pct. demokratisk. Gallup meddeler, at der er sket et sving fra Demokrater til Republikanere på 14 pct.point. Det er måske overdrevet, men antyder unægteligt en retning.

I en nylig artikel i Weekendavisen skriver H.H. Fafner, at Joe Biden ulykkeligvis har måttet bruge sit første år som præsident på at rydde op efter Donald Trumps rod, mens sandheden er, at den Demokratiske administration har påført USA den ene ulykke efter den anden – med kriminalitet, der er løbet løbsk, åbne grænser, dødsfald som følge af overdoser, den værste inflation i 40 år, en ydmygende storpolitisk retræte, forsøg på at indoktrinere skolebørn med racetænkning og meget andet.

ANNONSE

Nu er Demokraterne ved siden af sig selv af ophidselse over, at Senatet ikke vil gennemføre deres valgretsreform, som ikke har noget at gøre med retten til at stemme, men er et forsøg på at sikre Demokraterne evig kontrol ved at udstrække stemmeretten til illegale indvandrere.

Når de danske medier i årevis har bildt befolkningen ind, at Donald Trump var i lommen på russerne, er sandheden, at demokraterne har brugt frit opdigtede påstande om en Trump-Putin sammensværgelse til at fjerne Trump fra magten.

Når Demokraterne og deres eftersnakkere i de danske medier beskylder Republikanerne for at være racister, er sandheden, at de selv opdeler amerikanerne efter hudfarve og gør deres yderste for at sætte “racerne” op mod hinanden. “Del og hersk”, som de gamle romere sagde.

Når de danske medie-eftersnakkere beskylder Trump for statskup, er sandheden, at de selv har haft gang i et rullende statskup de seneste fem-seks år.

Hvis Demokraterne får lov at fortsætte deres hærgen efter midtvejsvalget i november, efterlader de ikke bare noget rod, men et land i fuld opløsning.

Gud ved, hvad de danske medier så vil fortælle.

ANNONSE