Dag: 26. oktober 2020

Foto: rubb Romstjern ligger langs Gamle Bergensvei, som strekker seg gjennom Lillomarka fra Grorud i Oslo til Skytta helt sør i Nittedal. Vannet er et populært og lett tilgjengelig badevann. Det sies også at det er gode muligheter for å kunne fiske ørret, gjedde og abbor der. Flotte naturområder er aldri langt unna i Oslo, […]

Les Mer...

Danmarks Radio rystes igen af en skandale, hvor en magtfuld licenschef er anklaget for psykisk terror og manipulation af medarbejderne. Flere har måttet sygemelde sig. Det drejer sig om den 46-årige redaktionschef, Helle Sønderby, der har rådet over en afdeling med 50 medarbejdere og en del freelanceansatte. 

Les Mer...

Joe Biden er bekymret for USA’s fremtid “hvis det bliver fire år mere med George …..” og så standser han.  Hans kone Jill begynder at bevæge munden og vil hjælpe ham med at sige det rigtige ord – Trump – men hun sidder også vendt mod kameraet og Joe ser hende ikke.

Les Mer...

Mens arbejderne og andre småkårsfolk så hen til staten som garanten for deres økonomiske, sociale og politiske rettigheder, satsede kapitalisterne på det transnationale – og i sidste instans på nationalstatens død.

Les Mer...

Medierne og politikerne forsvarer Biden-familien mod afsløringer af korruption, fordi Bidens fald vil betyde deres egen undergang. De har beskyttet hinanden for at blive rige på bekostning af befolkningen, alt imens vrøvlet flød. Obama var den værste. 

Les Mer...