Dag: 5. september 2020

To videoer, der viser, at situationen i Sverige går ud af kontrol: En knallertrytter stoppes i Angered uden for Göteborg, og snart er politiet omgivet af velvoksne unge mænd, der optræder meget truende.

Mændene viser, at de ikke er ligeglade med, at de er politi. Politiet bliver nødt til at tilkalde forstærkninger.

Les Mer...

Raffaello Sanzio da Urbino (1483–1520) Olje på tre, 405 x 278 cm, Pinacoteca Vaticana. Dette skulle bli det siste bildet Rafael arbeidet med. Det ble fullført av hans assistenter og lærlinger. Forklarelsen var blant de kunstverk Napoleon slo kloa i da han gjestet Italia, Det ble opphengt i Louvre den 27. juli 1798. Men etter […]

Les Mer...

Massenedslagtningerne af kristne i Nigeria, som af nogle internationale observatører betegnes som et folkemord, har nået et uhørt omfang.

Ifølge en artikel fra den 4. august blev mindst 171 kristne nedslagtet af muslimske fulani-hyrder i løbet af omkring tre uger:

Les Mer...

Aida Garifullina er solist med Junge Sinfonie Berlin under ledelse av Elias Grandy.

Les Mer...

Den venstreradikale aktivist Thomas Joseph Delaney, der også er midtbanespiller på det danske fodboldlandshold, støtter nu fuldtonet op om raceopdeling efter hudfarve.

“Personligt er det en bevægelse, jeg kun kan støtte op omkring,” siger landsholdsspilleren og hentyder til bevægelsen Black Lives Matter.

Les Mer...

Der er nu gået 12 dage, siden Eva Agnete Selsing i en kommentar i Berlingske forlangte at få at vide, hvem der misbruger deres magt til at forfølge islamkritikere. Og der er naturligvis ikke kommet noget svar fra Justitsministeriet, hvor bagmanden eller bagmændene bag den skandaløse forfølgelse af bl.a. bloggeren Steen Raaschou og journalisten Jeppe Juhl må sidde. 

Les Mer...

De unge indvandrere har deres egne stjerner og rollemodeller. I Sverige har Hamed Diakite mange tilhængere, som han konstant giver råd til. Han præsenterer sig på Instagram som en meget troende muslim. Hamed Diakite og hans jævnaldrende er Sveriges fremtid. Og det har han længe forstået – i modsætning til dem, der styrer landet.

Les Mer...

Det danske fodboldlandshold og DBU – Dansk Boldspil-Union – går nu aktivt ind i politik på den yderste venstrefløj. Når de danske fodbolddrenge på tirsdag løber ind på Danmarks nationalstadion Parken, vil spillerne udføre en politisk manifestation, der støtter den kontroversielle racebevægelse Black Lives Matter.

Les Mer...