Nyt

Den venstreradikale aktivist Thomas Joseph Delaney, der også er midtbanespiller på det danske fodboldlandshold, støtter nu fuldtonet op om raceopdeling efter hudfarve.

“Personligt er det en bevægelse, jeg kun kan støtte op omkring,” siger landsholdsspilleren og hentyder til bevægelsen Black Lives Matter.

I Danmark er det den afrikanske indvandrer Bwalya Sørensen, der tegner Black Lives Matter. Hun er fortaler for at underlægge hvide mennesker specielle regler. Blandt andet forlanger Bwalya Sørensen at kontrollere, hvad hvide menneske må råbe eller ytre i hendes nærvær.

Det kan ikke tolkes som andet end diskrimination på baggrund af hudfarve – også kaldet racisme.

Og talskvinden Bwalya Sørensen fra Black Lives Matter Denmark tager godt imod Thomas Delaneys fremstrakte hånd:

“Nu står vi sammen i fælles kamp,” lyder det fra den afrikanske indvandrer, der har levet af overførselsindkomst i lange perioder under sit ophold i Danmark.

Racismen hos Black Lives Matter er noget landsholdsspilleren Thomas Delaney bakker op om af hele sit hjerte.

Thomas Delaney har selv indvandrerbaggrund med rødder i USA og Irland. Delaneys irske familiemedlemmer sultede og flygtede til USA for at få del i den amerikanske drøm. Senere endte Delanay-klanen dog i det danske velfærdssamfund, hvor skattekronerne sidder mere løst.

Midtbanespilleren er så knyttet til USA, at de amerikanske myndigheder for otte år siden tilbød Thomas Delaney et statsborgerskab samt en plads på det amerikanske fodboldlandshold.

Thomas Delaney takkede nej til det amerikanske tilbud og valgte danskernes skattekroner og velfærd til. Og nu kæmper han for øget racisme og diskrimination i Danmark.

Fodboldlandsholdet, Thomas Delaney og Black Lives Matter vil udføre deres fælles racistiske manifestation i forbindelse med en fodboldkamp mod England tirsdag aften.

Se også
Køb en Ikea-reol og hjælp en afrikaner til EU

ANNONSE