Navnet på den mand, der blev skudt i Portland lørdag, er Joe Bishop. Først blev det sagt, at han var en sort mand. Men da nyheden kom, at det var en hvid mand, var det ikke kun lettelse, men åbenbar såret glæde, der blev udtrykt ganske uhæmmet blandt BLM.

Det er ret specielt at sige dette offentligt, vel vidende at kameraet kører. Du er ligeglad. Du har krydset en tærskel, hvor drab på andre er noget, du fejrer.

 

For at retfærdiggøre mordet kaldes offeret en nazist. Det er noget medierne er involveret i. Det har de været i lang tid. De har opbygget Trump som leder af en hvid, nationalistisk-racistisk sammensværgelse, og billedet er så dyster, at alle midler får lov til at stoppe ham og hans tilhængere.

Den norske statskanal NRK ved Eirik Veum gav et eksempel på denne journalistik i Søndagsrevyen. Veum legitimerede plyndringen og volden, som sorte i USA følte en berettiget vrede. Han sagde, at de sad og så videoer af politibetjente, der slog sorte. Intet om hvor repræsentativt dette er, intet om kriminalitetsstatistikkerne. NRK fyrer op under raseriet.

ANNONSE

Sådan bliver et mord bare noget, disse mennesker – Patriot Prayer kaldes højreorienterede af NTB – fortjener. Selve beskrivelsen af ​​højre side skrider frem, at der sker noget med dem.

Eirik Veum gik et skridt videre, da han beskrev, hvordan de sorte vrede nu manifesterer sig i våbenuddannelse. Antallet i sortvåbenunionen var 30.000.

NRK og resten af ​​de norske medier er svorne modstandere af National Rifle Association, de får aldrig neutral dækning. De er i klasse med AIPAC.

Men når sorte tager våben, er det en fair kamp.

NRK har altid været for BLM: Nu følger de dem til væbnet oprør. Ser de ikke, hvad der kommer?

Med sådanne rapporter hjælper NRK med at retfærdiggøre og tilskynde til en reaktion. Du kan ikke tjene seerne mord og synes, at seerne bør godkende det.

ANNONSE