Kommentar

Billeder taler højere end ord: Patriot Prayer-medlem Aaron “Jay” Danielson blev skudt og dræbt i Portland af en BLM-supporter.

Mens det amerikanske præsidentvalg nærmer sig, retter Demokraterne og deres støtter i medierne og Hollywood stadigt mere hysteriske beskyldninger mod præsident Trump. Joe Biden kalder hans reaktion på COVID-19 ”nærmest kriminel”. Skuespilleren Alyssa Milano forlanger, at hele Det republikanske parti bliver stillet for retten som en kriminel organisation. Andre ledende Demokrater taler mørkt om en ny russisk sammensværgelse, der skal sikre Trump fire år mere. Som bekendt gik gassen af den tidligere påståede sammensværgelse mellem Trump og Putin, men hvad skal Demokraterne finde på, når de ikke har anden politik end højere skatter, eksport af arbejdspladser, nedlukning af politiet og had til præsidenten?

Foreløbigt får man det indtryk, at Joe Biden står stærkest. Det viser i hvert fald meningsmålingerne, men er de til at stole på? Mange konservative nægter at oplyse, hvem de vil stemme på af frygt for at blive hængt ud som racister, blive overfaldet af Demokraternes stormtropper eller få deres virksomheder plyndret eller nedbrændt.

Men nu er der kommet nye oplysninger, der tegner et interessant billede: Siden nytår har fem millioner flere amerikanere anskaffet sig et skydevåben, hvilket har medført, at producenterne af ammunition ikke kan følge med efterspørgslen. Det er ikke så mærkeligt på baggrund af den voldsbølge, som Black Lives Matter, Antifa og andre ballademagere har udløst i Demokratisk ledede byer. Når dertil kommer, at ledende Demokrater vil beskære eller afskaffe politiet, levner det ikke borgerne anden mulighed end at forsvare sig selv. Det er ikke noget problem for de Demokratiske ledere, der bor i såkaldte ”gated communities”, opfører beskyttelsemure om deres pragtvillaer og har råd til at hyre private livvagter. Og det har de, for Demokraterne er de riges parti og derfor ligeglade med almindelige amerikanere, når blot de stemmer på dem.

ANNONSE

På Breitbart News bemærker en borger, at væksten i antallet af skydevåben er ”den mest præcise meningsmåling, jeg har set meget lang tid”. 

Hvis Trump skulle gå hen og vinde, er det nok her, vi har hovedårsagen, for i sidste ende trumfer sikkerheden alt andet.

Det kan der nemt føres bevis for. 

Forestil dig, at dit hus er omringet af bevæbnede galninge, og du bliver spurgt, hvad der er tidens vigtigste problem. Er det klimaet, racismen, kønsneutrale toiletter, COVID-19, statuer af gamle præsidenter og generaler eller økonomien, eller kan det være noget andet?

Det er langt fra sikkert, at du tør give et ærligt svar. Men du kan afgive en hemmelig stemme den 3. november.

 

 

 

 

https://www.breitbart.com/politics/2020/09/09/nationwide-ammo-shortage-as-americans-stock-up-amid-civil-unrest/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_campaign=20200909

 

Af Lars Hedegaard

 

ANNONSE