Nyt

Kriminaliteten er over en bred kam ‘faldende’, skrev professor Svend Brinkmann onsdag på Twitter. Nogenlunde samtidig beretter TV2, at tal fra Dansk Statistik viser, at børn og unge i alderen 10 til 29 år ‘i stigende grad er udsat for vold’. Hele 60 procent flere voldssager siden 2015.

Jeg har tidligere blogget om Sejs-overfaldet, og nu sættes der navn på det ene offer. Andreas. Fra TV2.dk – 24-årig blev gennembanket men vil ikke anmelde anonymt: – Jeg er rimelig kold, de kan bare true mig.

“Han fortæller videre, at da han og kammeraten var kommet op ad vandet, talte de med pigen, da gruppe på fem drenge i alderen 14 til 16 år kom løbende.

– Og så fik jeg pludseligt et slag i hovedet, forklarer Andreas Sievert Andersen.

Det næste, Andreas Sievert Andersen husker, er, at han lå på ryggen op ad et hegn, mens overfaldsmændene slog og sparkede ham.

– Jeg kan svagt huske, at de stoppede et kort øjeblik, og så tog jeg paraderne ned, hvorefter jeg fik et spark i hovedet. Så røg jeg ned igen, siger Andreas Sievert Andersen.

Efterfølgende viste det sig, at både Andreas Sievert Andersen og hans kammerat var blevet stukket med en kniv. Andreas Sievert Andersen i låret og kammeraten i maveregionen.”

ANNONSE