Nyt

Lige nu kører venstrefløjen en politisk hetz mod Dansk Folkepartis Mette Thiesen. DF’s folketingsmedlem har stillet et spørgsmål, hvor hun problematiserer kvinders sikkerhed, når de kører i taxa.

Taxabranchen er fyldt med indvandrere, der er ansat som chauffører. Ofte har de rødder i muslimske lande.

Sandheden er ilde hørt. Men Mette Thiesen har en pointe!

Her er en liste. Indvandrere, der arbejder som taxachauffører, voldtager, overfalder og dræber i Danmark. Mange af dem kommer fra Stormellemøsten og Afrika.

Del gerne denne liste – så sandheden om taxabranchen kan komme frem.

*

• 2. juli 2023 – En pirat-taxichauffør, der er ‘mørk i huden’, skubber til en passager og stjæler to kreditkort fra offeret.

• 20. december 2022 – Den syriske taxachauffør, Abdelrahman Mohammad Hallak, tvinger en kvindelig passager til oralsex. Han får udløsning i munden på offeret.

• 19. september 2021 – Den pakistanske taxachauffør, Kamran Manzoor, voldtager en kvindelig passager, der er i begyndelsen af 20’erne.

• 3. juli 2019 – En somalisk taxachauffør/Flextrafik har samleje med en beruset 21-årig kvinde i vognen. Kvinden har en promille på 3,26, og hun er iført et hospitalsarmbånd. Somalieren bliver frifundet for voldtægt, selvom kvinden sagde: “Jeg er blevet voldtaget.”

• 2019 – Den pakistanske taxachauffør, Kamran Manzoor, bliver dømt for overgreb. Pakistaneren befamler en kvindelig passager og forsøger at trække trøjen af hende.

• 21. oktober 2018 – Politiet eftersøger en mellemøstlig pirat-taxachauffør, der voldtager en 18-årig kvinde i Vejle.

• 1. juli 2018 – Iransk taxachauffør voldtager, ifølge politiet, en kvindelig passager. Offeret er stærkt beruset, og hun kan dårligt gå selv. På Rigshospitalet konstaterer de ansatte, at kvinden har friske underhudsblødninger på arme og lår samt en rift ved endetarmen. Den 28-årige iraner påstår, at samlejet med den berusede kvinde er frivilligt og varer 10 minutter.

• 2018 – Den pakistanske taxachauffør, Kamran Manzoor, bliver dømt for at befamle en kvinde, der befinder sig på et apotek.

• 28. september 2017 – Den pakistanske taxachauffør, Shahzad Shariq, voldtager en 24-årig kvindelig passager. Voldtægten foregår på bagsædet af taxaen. Shahzad Sharig låser taxaens døre. Under voldtægten siger pakistaneren “I know you want it” til voldtægtsofferet. Shahzad Sharig har hustru og tre børn i Danmark.

ANNONSE

• 23. oktober 2016 – 51-årig taxachauffør af ‘anden etnisk herkomst’ begår, ifølge politiet, overgreb på en kvindelig passager. Den udenlandske taxachauffør forsøger blandet andet at kysse offeret i forbindelse med en taxatur på Fyn.

• 28. februar 2015 – Den 39-årige taxachauffør, Zakar Mir, voldtager en 16-årig kvindelig passager, der er faldet i søvn.

• Februar 2015 – Den 39-årige taxachauffør, Zakar Mir, sexkrænker en 21-årig kvindelig passager, der skal køres til skadestuen efter et voldsomt cykelstyrt. “Jeg var bange for ham,” fortalte det kvindelige offer.

• 20. april 2014 – Den tyrkiske taxachauffør, Osman Yilderim, voldtager en 20-årig kvinde. Gerningsstedet er Ehlersvej i Hellerup, der ligger nord for København.

• 6. august 2012 – Den tyrkiske taxachauffør, Osman Yilderim, voldtager en 35-årig kvinde. Gerningsstedet er Østerbro i København.

• 24. marts 2007 – En udenlandsk taxachauffør forsøger at voldtage en ung grønlandsk kvinde. Gerningsmanden beskrives som mørk, udenlandsk oprindelse og taler dårligt dansk. Gerningsstedet er havneområdet i Svendborg.

• 22. januar 2005 – Politiet efterlyser en taxachauffør, der er ‘mørk i huden’ og har mørkt hår. Taxachaufføren har voldtaget en 38-årig kvinde, der lige er flyttet til København.

• 6. oktober 2004 – En fedladen udenlandsk taxachauffør voldtager en 25-årig kvindelig passager. Gerningsmanden, der vejer omkring 100 kilo, er formentlig pakistaner. Gerningsstedet er Nørrebro i København.

• 5. september 2004 – En udenlandsk taxachauffør, der taler dansk med accent, voldtager en 19-20-årig kvindelig passager. Gerningsstedet er Australiensvej på Østerbro i København.

• December 2003 – En taxachauffør med “udenlandsk udseende” udsætter en kvindelig passager for en grov voldtægt. Overgrebet skulle være foregået i Roskilde klokken cirka et om natten.

• 20. maj 1984 – Den makedonske/jugoslaviske taxachauffør, Naum Conevski, dræber to drenge på 16 og 20 år. Gerningsstedet er Amager i København. Der er tale om en regulær henrettelse med pistol.

• 20. januar 1981 – Den makedonske/jugoslaviske taxachauffør, Naum Conevski, voldtager 42-årige ‘Gurli’ i hendes hjem i den nordsjællandske by, Snekkersten. Den udenlandske taxachauffør siger “jeg slår dig ihjel” og “din forbandede kælling”, inden han voldtager den 42-årige kvinde i tre til fem minutter.

Voldtægtsofferet har stærke smerter i underlivet. Taxachaufføren idømmes to år og seks måneders fængsel i Højesteret. På grund af nogle tvivlsomme artikler i Ekstra Bladet bliver Naum Conevski frifundet i Den Særlige Klageret. Det kvindelige voldtægtsoffer begår senere selvmord.

Ekstra Bladet-journalisten, der får Naum Conevski frikendt på et tvivlsomt grundlag, indgår senere i et partnerskab med udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen om nogle bogudgivelser.

• 14. januar 1981 – Den makedonske/jugoslaviske taxachauffør, Naum Conevski, begår et røveri og overfald mod den 60-årige passager, Else Hansen. Den ældre kvinde, der er førtidspensionist, fortæller, at hun bliver slået i baghovedet og falder. Den udenlandske taxachauffør skal, ifølge offeret, have stjålet 800 kroner.

• 9. juni 1979 – Den makedonske/jugoslaviske taxachauffør, Naum Conevski, voldtager og overfalder den 23-årige Susanne Jensen.

“Mine trusser var flænset,” sagde offeret i retten. Der var blodpletter i sengen, og det 23-årige offer havde ondt i underlivet. Gerningsstedet er Nørrebro i København. Taxachaufføren stjæler også penge og forskellige værdigenstande fra lejligheden.

• Maj 1979 – Den makedonske/jugoslaviske taxachauffør, Naum Conevski, overfalder og røver den 32-årige ‘Mona’. Det kvindelige offer bliver slået bevidstløs og bundet med et tæppe over hovedet. Taxachaufføren stjæler penge og forskellige værdigenstande fra offeret. Gerningsstedet er Nørrebro i København.

 

ANNONSE