Nyt

Det er dybt beskæmmende at overvære, når TV 2 Nyhederne lader en migrant lovprise og renskure en irakisk bandekriminel i nyhedsudsendelsen.

“Han var en god mand. Og hele Viborg, de kender ham, og kan lide ham,” fortæller indvandrerfrisøren Ahmad Fateh om det afdøde bandemedlem Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi.

Den arabiske frisør bagatalliserer, hvorfor Mohammad Al-Zerjawi opholdt sig på gerningsstedet i Aarhus natten til torsdag klokken 3.48.

“Jeg ved det ikke, men jeg tror, han var der for at løse et problem. Men det skete bare,” lyder det fra Ahmad Fateh.

Frisøren Ahmad Fateh kan efterfølgende ikke redegøre for hvilket ‘problem’, der skulle løses af hans bandekriminelle ven i en sen nattetime.

Den bandekriminelle Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi har tidligere ejet frisørsalonen i Viborg, hvor Ahmad Fateh arbejder.

Ahmad Fateh bærer i øvrigt samme efternavn som den nuværende ejer af frisørsalonen. Butiksejeren Hassan Fateh overtog salonen ‘Latiner Barber’ fra bandemedlemmet Mohammad Al-Zerjawi for et par år siden.

Den nuværende ejer af frisørsalonen bor i Skive. Et område som den skuddræbte Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi kendte godt på grund af sit tilhørsforhold til den lokale indvandrerbande ‘Porsche-banden’.

Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi var inden sin død ‘prøvemedlem’ i indvandrerbanden Satudarah.

Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi var i februar 2019 med til at true nogle politibetjente, der patruljerede i Skive-området.

“De (personer med tilknytning til Porsche-banden, red.) udviste en så aggressiv og konfronterende adfærd, at patruljen måtte trække sig uden at gøre arbejdet færdig,” fortæller Midt- og Vestjyllands Politi.

De frygtsomme danske politibetjente bliver landskendte, da de må flygte fra de kriminelle indvandrere – heriblandt Mohammad Al-Zerjawi.

Det er derudover bekræftet, at bandemedlemmet Mohammad Al-Zerjawi har et alenlangt synderegister af kriminelle handlinger.

Alligevel bringer det statsejede TV 2 Nyhederne et nyhedsindslag, der minder om en hyldest til den bandekriminelle iraker.

Her slås det fast, at den skuddræbte Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi var ‘en god mand’ og bare skulle løse et ‘problem’ på gerningsstedet.

Medieeliten anser det som sin opgave at sætte masseindvandringen i et positivt skær.

Forestil dig at en ven til ubådsmorderen Peter Madsen fik lov til at lovprise drabsmandens menneskelige egenskaber. Det ville aldrig ske.

Men når det handler om bandekriminelle indvandrere, så kan alt ske.

ANNONSE