Nyt

Det var den 42-årige irakiske migrant – Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi – der blev knivdræbt natten til torsdag.

Østjyllands Politi oplyser, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø i Aarhus.

Den muslimske indvandrer stiller sig i en uoverskuelig række af udlændinge, der har misbrugt danskernes gæstfrihed og velfærdssamfundets goder.

Muslimske Mohammad Al-Zerjawi får dansk pas og statsborgerskab og veksler danskernes tillid til et medlemsskab af flere indvandrerbander – ‘Porsche-banden‘ i Skive og ‘Satudarah’.

Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi bliver torsdag nat dræbt af flere knivstik. Opgøret foregår i ghettoen Toveshøj, der ligger i det vestlige Aarhus. Flere vidner påpeger, at der kan være tale om et opgør i byens kriminelle narkomiljø.

Få timer før er en 25-årig somalisk mand blevet skuddræbt. Han har ligeledes forbindelser til det kriminelle miljø i området.

I de danske medier bliver den 42-årige Mohammad Al-Zerjawi udelukkende beskrevet med sine øgenavne ‘Mudi’ og ‘Frisør Mudi’. Muligvis for at skjule bandemedlemmets sande identitet og baggrund.

Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi er født i Irak i 1977, men rejser sammen med sin muslimske storfamilie til det danske velfærdssamfund. Mohammad har blandt andet tre brødre – Hussain, Abbas og Ali – der bor i Danmark i dag.

Den bundkriminelle Mohammad Al-Zerjawi får sit danske pas i midten af 00’erne, da han er 27 år gammel. Den muslimske mand lever et hyklerisk dobbeltliv, der er delt mellem islams dogmer og et liv med hårdkogt kriminalitet.

ANNONSE

Det er den borgerlige regering, ledet af daværende statminister Anders Fogh Rasmussen, der står bag lovforslaget, der forærer Mohammad det danske pas.

I medierne giver den indvandrerkritiske integrationsminister Rikke Hvilshøj indtryk af en stram borgerlig udlændingepolitik. Men det er kun på overfladen.

Da lovforslaget, der giver Mohammad Al-Zerjawi og hans lillebror Hussain dansk pas, bliver udformet, er det Venstre-ministeren Rikke Hvilshøj, der sætter sin signatur.

Der siges et, men gøres noget andet. Politikerne ruller den røde løber ud for en bandekriminel iraker, der kommer til at forpeste tilværelsen for den danske befolkning.

I juni 2005 stemmer et næsten enigt folketing for at give Mohammad Al-Zerjawi og hans syv år yngre bror dansk statsborgerskab. Kun Dansk Folkeparti stemmer imod.

Danskerne kan takke Enhedslisten, De Radikale, SF, Socialdemokratiet, De Konservative og Venstre for, at den kriminelle Mohammad får tildelt et rødebedefarvet pas.

Ved samme lejlighed får 3050 andre udlændinge også et dansk pas. Majoriteten af disse udlændinge har muslimske navne. Befolkningsudskiftningen kører på fuld tryk.

Mohammad Al-Zerjawi etablerer en pizzarestaurant i Hobro, og i 2013 åbner han en herrefrisør i det gamle latinerkvarter i Viborg.

Mohammad Al-Zerjawi, med tilnavnet ‘Frisør Mudi’, bliver medlem af den berygtede indvandrerbande i Skive, der går under navnet ‘Porsche-banden‘.

Grupperingen får sit navn, da politiet i begyndelsen af 2019 må opgive at tilbageholde en ung mand fra Skive, som en patruljebil stopper i en sen nattetime. Der er tale om et bandemedlem, der kører rundt i en stor Porsche.

Bandemedlemmet når at ringe til sine venner, og inden for kort tid er betjentene omringet af indvandrere, der ankommer til stedet i to biler.

Det er angiveligt den bandekriminelle Mohammad Al-Zerjawi, der sidder bag rattet i en af de biler, der kommer til undsætning.

Den muskuløse Mohammad Al-Zerjawi og hans bandevenner omringer betjentene i aftenmørket.

Politibetjentene frygter den store samling af truende indvandrere og bruger ikke deres tildelte magtmidler. Betjentene stikker simpelthen af og lader de kriminelle få frit spil.

Irakiske Mohammad Al-Zerjawi og resten af ‘Porsche-banden’ vinder en stor moralsk sejr over ordensmagten.

Kilder fortæller, at Mohammad Al-Zerjawi end ikke bliver sigtet i sagen, der er særdeles ydmygende for Midt- og Vestjyllands Politi.

På de sociale medier optræder Mohammad Al-Zerjawi på fotos sammen med personer, der har tilknytning til ‘Porsche-banden’.

Det er yderligere slået fast, at Mohammad Al-Zerjawi er kendt af myndighederne i forbindelse med andre ulovligheder.

Omkring årsskiftet 2017/18 bliver Mohammad Al-Zerjawi træt af livet som frisør i Viborg.

Den irakiske migrant overdrager frisørsalonen til en anden udlænding. Herefter søger Mohammad Al-Zerjawi om optagelse i indvandrerbanden Satudarah.

En bande som Mohammad Al-Zerjawi stadig var ‘prøvemedlem’ i, da han blev knivdræbt klokken 3.48 natten til torsdag.

Mohammad Al-Zerjawi tilhørte Satudarahs nystartede afdeling i Aalborg. Nordjyllands Politi bekræfter efter torsdagens knivmord, at indvandrerbanden har etableret sig i Nordjylland.

En rejse, der begyndte med velfærdsdrømme i Irak, er endt i en blodpøl i en aarhusiansk indvandrerghetto. Multikulturen har spillet fallit igen.

Muslimske Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi efterlader sig en gravid kone og to børn.

***

Læs mere om bandeopgøret i Aarhus, hvor Mohammad Jabir Zaghiyer Al-Zerjawi spiller hovedrollen

ANNONSE