Dag: 13. juli 2020

Folk er ikke klar over, at vi er ved at få en politisk kultur, hvor konsensus presses ned ovenfra. Hvis du ikke retter ind, stiller op på række, får du det at mærke. De illiberale træk kommer fra dem, der taler højest om det liberale demokrati.

Les Mer...

Vilhelm Hammershøi (1864-1916) Olje på lerret, 47 x 48 cm, privateie. Sist observert hos Bukowskis i Stockholm, der tilslaget falt ved SEK 2 750 000, noe lavere enn prisantydningen, som var SEK 3-3 500 000. Interiøret er sannsynligvis hentet fra Strandgade 30 i København, der kunstneren og hans fru Ida f. Ilsted (1869-1949) var bosatt […]

Les Mer...

Den populære forlystelsespark BonBon-Land blev søndag ramt af en islamisk skandale, mens børnefamilier nød rutsjebaner og den omskiftelige danske sommer.

15 til 20 unge muslimske mænd breder deres bedetæpper ud og begynder i fælles massebøn at underkaste sig Allah midt i den danske forlystelsespark.

Les Mer...

Drengen fra Døstrup, der blev verdenskendt med et pennestrøg, da han tegnede religionsstifteren Muhammed med en bombe i turbanen, fylder i dag 85 år

Les Mer...

Et drab efterspørger et ansigt, mordernes ansigter. To af dem findes her.

Les Mer...

Det er, til mange danskeres overraskelse, mere normalt, end man skulle tro, at muslimer udfører islamisk fællesbøn i Danmarks populære forlystelsesparker.

Les Mer...

Der er i skrivende stund ikke dukket billeder op af den meget omtalte islamiske massebøn, der fandt sted i forlystelsesparken BonBon-Land søndag.

Men vidner på de sociale medier skriver, at den midtsjællandske forlystelsespark i høj grad er blevet populær blandt muslimske indvandrere fra Stormellemøsten og Afrika.

Les Mer...

Sergej Vasilitsj Rakhmaninov (1873-1943) skrev denne sonaten i 1901, og den ble utgitt året etter. Fremførelsen er ved Lynn Harrel, cello, og Yuja Wang, klaver, i et opptak fra 2008.

Les Mer...

Man er noget nær en terrorist, hvis man kæmper for hvid identitetspolitik, og visse medier ser det ligefrem som en slags opfordring til vold. Omvendt med Black Lives Matter, selvom voldspotentialet ud fra alle parametre er væsentligt større.

Les Mer...

At der findes venstreekstremister som Heidi Beirich, er der ikke noget nyt i. Det ildevarslende er, at en techgigant som Twitter anvender denne nykommunist til at få Generation Identitær fjernet fra platformen.

Les Mer...