Nyt

Screenshot.

Der er i skrivende stund ikke dukket billeder op af den meget omtalte islamiske massebøn, der fandt sted i forlystelsesparken BonBon-Land søndag.

Men vidner på de sociale medier skriver, at den midtsjællandske forlystelsespark i høj grad er blevet populær blandt muslimske indvandrere fra Stormellemøsten og Afrika.

“Sidst jeg var i BonBon-Land var der langt imellem de lyshårede. Undskyld sproget, men det var total invaderet,” fortæller Daniel Flarup på Facebook.

Og flere danskere bakker op om de multikulturelle iagttagelser af BonBon-Land:

“Vi var i bon bon sidste år og der oplevede vi det samme. Der var bare mange flere (indvandrere, red.). Vi kommer der heller ikke mere,” skriver Jeanette Reffelt.

Øjenvidneberetningerne strømmer ind på Facebook:

“Sådan har det været i nogle år, de (indvandrerne, red.) har indtaget BonBon-Land. De er der meget tidligt i weekenden og indtager plænen med alle bordene, hvor familierne skal spise frokost. Havde hørt om det, men sidste sommer oplevede jeg det selv,” beretter Marianne Lis Nielsen, og tendensen bekræftes af andre gæster:

“Da vi var i Bon-bon land i sidste uge, fik disse mørklødete mennesker lov til at springe køen over til forlystelserne. De vadede da bare ind i vognene når de andre steg ud, INGEN standsede dem,” skriver Lene Petersen i juli 2020.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria