Nyt

Lørdag aften kunne danskerne se det danske fodboldlandshold knæle for den racistiske bevægelse Black Lives Matter.

Og de politiske landsholdsspillere møder opbakning fra både venstrefløjen og muslimer i Danmark.

Nogle af de mest prominente landsholdsstøtter, der bakker op om Black Lives Matters raceopdeling, sidder endda i folketinget.

Det drejer sig om det pakistanske folketingsmedlem Sikandar Siddique, der normalt kæmper for islam og sit hjemlands Kashmir-region. Men Siddique har øjnet en unik mulighed for at splitte den danske befolkning ved hjælp af opbakningen til det danske landshold.

Også partilederen Pia Olsen Dyhr fra SF tiljubler herrelandsholdets politiske stunt. Den kvindelige socialist bakkes op af Det Radikale Venstres Morten Østergaard, der aldrig forspilder en chance for at råbe ‘racist’ efter den danske befolkning.

De Radikales islamiske vælgerhav erklærer sig enigt:

“Kampe mod racisme er ikke politik,” lyder det fra den muslimen Idil Ali, der kommer fra Djibouti. Den shariaklædte kvinde får omgående opbakning fra en tyrkisk indvandrer:

“Shit der er mange racister herinde i tråden. Man bliver jo nærmest bange,” skriver Döne Akbulut.

De sociale medier bugner i det hele taget af venstreorienteret og islamisk støtte til det politiske fodboldlandshold.

Den stærkt venstreorienterede samfundsdebattør, Stine Bosse, kan ikke forstå, at det skulle være forkert at støtte Black Lives Matter. Også den tidligere vært på TV Avisen, Paula Larrain, der selv er indvandrer, støtter landsholdets ræverøde demonstration.

ANNONSE

Det danske fodboldlandshold er blevet en politisk bevægelse, der nyder stor anseelse blandt islamister og den venstreorienterede del af befolkningen.

Kampen – for der blev også spillet fodbold i går – endte i øvrigt med et 2-0 nederlag til Belgien.

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte