Nyt

Qatar? Saudi-Arabien? Nej, Sverige Ystad 2020! Midt blandt badende svenskere i almindelige badeklæder bader kvinden i et telt, medens manden så tydeligt har almindelige badebukser på…

Fredag var Jenny Piper ude i det fine vejr for at bade ved den fantastiske strand i Ystad, helt sydpå i Sverige. Hun reagerede på at en kvinde badede i “et telt” mens hendes mand kun havde badebukser på. Vi tvinges til at acceptere at ligestillingen nu er en saga blott, skriver Jenny Piper. Det bliver hun straffet for at sige.

Fredag var Jenny Piper ude i den fine vejr for at bade ved den fantastiske strand i Ystad, helt sydpå i Sverige. Hun reagerede på at en kvinde badede i “et telt” mens hendes mand kun havde badebukser på. Vi tvinges til at acceptere at ligestillingen nu er en saga blott, skriver Jenny Piper som tog billeder og lagde ud på sin Facebook-side med denne kommentar:

Qatar? Saudi Arabien? Nej, Sverige Ystad 2020! Midt blandt badende svenskere i almindelige badedragter bader kvinden i et telt, mens manden åbenlyst kun bærer badebukser. Bliver så rystet og vred ved tanken om den åbenlyse undertrykkelse af kvinder! Takket være Sveriges vatpinde af politikere, der skabte det nye Sverige, hvor vi alle er tvunget til at acceptere det såkaldt nye Sverige, uanset hvad vi synes om det, og hvor ligestilling nu kun er et fjernt minde!

ANNONSE

Indlægget har fået over 11.000 kommentarer. Mange af dem hadefulde overfor Jenny.

 Mod Piper som tog billederne, ikke den påklædte badende kvinde, som var iført ”abaya”. 

Jenny Piper brugte nogen timer på at gå igennem tusindvis af kommentarer. Mange siger i kommentarfeltet, at de vil gøre sit for at fratage Jenny Piper levebrødet. Jenny siger at ”det gode had” er accepteret og at det derfor er tilladt at true hende:

Her er et uddrag af kommentarerne. Der er kommet mange tusind flere efter dette:

Image may contain: text

Image may contain: text that says "Vanesa Abrahamsson Kommer bli roligt nar din arbetsgivare läser mejlet och inlagget Rasist"

Image may contain: text

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: text

No photo description available.

 

Image may contain: ‎text that says "‎Mahe Edris Du ar en vidrig acklig person och vârst av allt att du א inom varden. Och jag ska göra allt min makt for kontakta din arbetsplats och forsoka fa tag pa dina chefer sả dem ser dina vidriga âckliga asikter och och hur du sitter fotar folk som varken gör nagon skada eller paverkar nagon eller nágot negativt. Utan valjer att leva sitt iv pa eget sâtt. Gilla Svara 5 tim.‎"‎

Image may contain: 3 people, text

Man skal ikke sige noget som helst negativt om kønssegregering og manglende ligestilling, når det drejer sig om islam. Ikke hvis man vil beholde sit job, sin profil på sociale medier, sine venner eller sit gode navn og rygte. Aggressiviteten er stigende mod dem, der fremdeles tør påpege at indpakningen af kvinder ikke er nogen sund udvikling for vore lande.

Avisen Expressen opdagede sagen og benyttede straks anledningen. En af deres journalister greb fat i en burkini-elskende kvinde fra Malmø, som de kunne skubbe foran sig som offer, mod Jenny Piper. Overskriften blev til: “undgår at bade på grund af angst for racisme”. Her skulle det virkelig blæses op!

Fejlagtigt skriver Expressen at kvinden, Jenny Piper tog billede af, havde burkini på:

Kommentarerne om ”telt”, ”heks” og ”IS” fik Zainab Zarakit, 23, til at reagere.– Skal man støtte kvinder, skal man støtte alle kvinder, selv tildækkede, ellers er det hykleri. Hvordan befrier du mig ved at kalde mig heks?

Zainab Zarakit ville bruge burkini når hun bader i Sverige:

– Jeg har været usikker på at anvende den i Sverige, folk stirrer og kommenterer. Det her oplever flere af mine veninder, det er sygt at man får så mange blikke. Mange undviger stranden fordi man er bange for at fordømmes eller direkte støde på racister.

Jenny Piper er både opgivende og irriteret over artiklen i Expressen:

Jenny Piper afviser at kvinden på billedet blev kaldt for heks. Der var ikke noget had mod kvinden, siger hun. De gøres til ofre i stedet for at tage debatten om hvad disse klæder symboliserer, siger Jenny.

ANNONSE