Kopierede/fra hoften

Generation Identitær, Året der gik 2019)

Sublim replik til Nima Zamani, der i en klumme på EB.dk hævder at Generation Identitær har ‘et hitlerisk budskab’ om et ‘etnisk udrenset Europa’ – Nima Zamani trækker nazikortet.

“… At Zamani har den loyalitet er ikke så mærkeligt. På trods af evindelige historier om hans typiske danske gøremål som håndbold og alt muligt andet, så er han naturligvis præget af sit ophav. For identitet er ikke noget man gør, det er noget man er – og hvorfor skulle Zamani ikke også have, i hvert fald en delt loyalitet imellem det land som har taget imod hans forældre, og som han er født og opvokset i, og så det land han stammer fra?

Det er netop en af Generation Identitærs pointer, at når man tager en stor mængde mennesker ind i et land, som det er sket med masseindvandringen, så vil de have andre skikke, andre loyaliteter og så videre, og netop det vil erodere Danmark og omforme det til noget andet. Danmark kræver danskere for at kunne overleve – danskere, hvis loyalitet er hos Danmark. Noget de fleste danskere har, fordi de er en del af den kontinuitet, den historie, det folk, som danskerne udgør.”

ANNONSE