Nyt

David Dorn, 77-årig pensioneret betjent, St. Louis, 2. juni 2020; Foto: Youtube)

USA er et stort land, og George Floyd er ikke den eneste der er død under en anholdelse. Et næsten identisk scenarie udspillede sig i 2016, da tre betjente passiviserede 32-årige Tony Timpa på en parkeringsplads i Dallas. “You’re gonna kill me!”, skreg han med et knæ i ryggen, få minutter før sin død. På et bodycam, kan man høre betjentene mobbe afdøde i de sidste minutter. Timpa er hvid, men det gav alligevel betjentene en skriftlig advarsel.

Herunder den pensionerede betjent David Dorn. Myrdet i forbindelse med BLM-optøjer tirsdag, da han forsøgte at stoppe et røveri i ‘Lee’s Pawn’ på Martin Luther King Drive i St. Louis.

“David Dorn was shot dead on the sidewalk outside a pawn shop Tuesday amid violent protests following the murder of George Floyd. Many people, including a state police, said they saw the Dorn murder unfold in a clip on the social media platform. A Facebook user suggested that when Dorn was dying, no one was helping him, instead everyone was recording his death.

The video was removed, and Facebook told the Post-Dispatch that it was trying to gather information about the incident. No arrests have been made for the murder, and authorities said the store was also looted.“the type of brother who would have given his life to save them if he had to.”(Wikitrusted)

ANNONSE