Kopierede/fra hoften

Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen blev slagtet af IS-tilhængere i Marokko.

Når man har venner der blev lagt i håndjern, for at have video-dokumentation af en jihad-likvidering, så er det ikke svært at se de dobbelte standarder. God pointe af Michael Thestrup i gårsdagens udgave af Ekstra Bladet.

Kun sorte ofre
Videoen af hvide amerikanske betjentes dødelige anholdelse af afroamerikanske George Floyd er vist på utallige nyhedskanaler og findes overalt på nettet.

Til gengæld er der forbud imod deling, visning og opbevaring af videoen fra 2018, hvor en marokkansk islamist skærer hovedet af danske Louisa Vesterager Jespersen. Senest er en 24-årig vejlenser blevet idømt fire måneders betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste for at dele islamist-videoen.

Hvorfor må vi kun se videoer af sorte ofre og hvide skurke?

 

ANNONSE