Nyt

 

New York-politimænd står overfor demonstranter som har brudt udgangsforbuddet 2. juni. Bernard Kerik.

Guvernør Andrew Cuomo og ordfører Bill de Blasio skylder på hinanden for anarkiet i New York. De Blasio vil fortsat ikke have hjælp af nationalgarden.

Der har været et spændt forhold mellem de Blasio og politiet. De Blasio er den mest radikale ordfører nogensinde. Han har fået igennem at folk ikke skal blive siddende i varetægt, men slippes ud straks igen. Det betyder at de som blev arresteret for vandalisme, bare kan spadsere ud igen.

Tidligere politichef Berard Kerik siger de Blasio er så radikal at han modarbejder politiet.

Hvorfor sidder guvernør Cuomo bare og snakker? Han burde have taget over for længe siden, siger Kerik.

Hvorfor var du ikke involveret fra starten? Hvad laver du andet end at snakke?” gik Kerik videre. “Dette er ikke en konkurrence om kritik. Vi ved allerede, at de Blasio er inkompetent, efter min mening. Vi ved, at han er en super venstreorienteret radikal. Vi ved, at han sympatiserer med en række af disse demonstranter …”

Men ikke bare politikere som de Blasio er ansvarlige. Det er også venstreorienterede medier som modarbejder politiet og fodrer folk med løgnagtig statistik.

Når man lytter til medierne lyder det som om politiet skyter sorte i et væk. Som om, at det der skete i Minneapolis er noget som sker hele tiden. Det stemmer ikke, siger Kerik.

ANNONSE

Politiet var indblandet i 1.004 skydninger med dødelig udgang i fjor. 41 af disse gjaldt folk som var ubevæbnet. Hvis man skulle tro medierne var samtlige sorte. Det er en komplet løgn.

19 af de ubevæbnede var hvide. 9 var sorte. På samme tid blev 89 politifolk dræbt. Ingen snakker om dem, siger Kerik.

“Jeg vil give dig et antal, som mainstream-medierne nægter at lytte til eller se på,” fortalte Kerik til Carlson og opremsede tal samlet af The Washington Post.

“Politifolk var involveret i dødelige skyderier 1.004 gange,” forklarede Kerik. “En og fyrre af disse personer var ubevæbnede. Politiet skød ubevæbnede mennesker. Hvis du lytter til retorikken, var “alle disse mennesker sorte. ”Ved du hvad? Det er en løgn. Det er helt forkert. Det er ikke sandt.

“Nitten hvide mennesker, ubevæbnede, blev skudt og dræbt af politiet sidste år. Ni sorte. Ved du hvad? Alle taler om de sorte, der var ubevæbnede og blev dræbt af politiet,” dette er totaltal. Det er skandaløst! Det er sindssygt! ”Der blev dræbt 89 politimænd i dette land i tjenesten sidste år,” konkluderede Kerik. “Ingen taler om dem.”

Bernard Kerik rips Cuomo’s inaction as riots raged: ‘New York City is burning … where are you?’

ANNONSE