Nyt

Fyens Politi på Twitter, 4. maj 2020: Bemærk: Hastagget #øvbøv’

BT har talt med Østjyllands Politi, der forklarer hvorfor 30 muslimer sent søndag aften kunne afholde fællesbøn på en parkeringsplads ved City Vest. Jeg tror ikke på forklaringen. Perspektiverende info under citatet.

“‘På den video er der tale om en overtrædelse af forsamlingsforbuddet,’ siger Gert Bisgaard, fungerende politiinspektør hos Østjyllands Politi. Han fortæller, at politiet var opmærksom på begivenheden.

‘Vi havde fået et tip om, at der skulle være den her seance, så vi havde planlagt at køre derud. Desværre kommer vi for sent af sted,’ siger Gert Bisgaard og uddyber:

‘Og kombineret med, at den patruljevogn, der var på vej derud, forulykker, kommer vi ikke derud i tide. Så det er overstået, da vi kommer frem. Vi skulle have været af sted noget før, og det er en fejl, at vi ikke var det,” siger politiinspektøren.”

BTmetro, 11. maj 2020, s. 4

ANNONSE