Kopierede/fra hoften

Lokalavisens ‘moddemonstrant’, Skanderborg St., 22. juni 2019

Onsdag havde Stram Kurs arrangeret ‘Tegn Muhammed dag’ flere steder i landet, hvad i det store og hele blev ignoreret af medierne. I Kolding kom der blandt andet bidrag fra eks-muslimen og Venstre-politikeren Mustafa Musse Sayegh, der fortæller, at to medlemmer af Stram Kurs blev ‘overfaldet af 10 tolerante, fredselskende, lovebirds’. Antifa kæmper reelt mod religionskritik, og vil man smadrer det bestående, så er Islam nok også et bedre bud end marxistiske paroler.

Arrangementet i Århus endte tilsvarende, og den tilhørende video fra Øxenholt Foto indikerer ikke ligefrem at der var talte om ‘håndgemæng’. Selvom man kan se et Antifascistisk Aktion-banner på Storetorv, og uniformeringen taler entydigt for venstreradikale, så omtaler journalist Jeppe Rafn dem som ‘moddemonstranter’. På en video kan man se Stram Kurs-medlemmer fulgt væk med politibeskyttelse, mens der råbes ‘Ingen nazister i vores gader’.

Den afblegede drukpunker der blev anholdt ved Lokalavisens såkaldte ‘håndgemæng’, mødte jeg sidste år på Skanderborg St. kort før Mosbjerg Folkefest 2019. Her fortalte han aggressivt undertegnede, at ‘der stod nazist på hans baseballbat’, og at vi ‘i øvrigt skulle dø’. Fra Lokavisen – Anholdelser ved Stram Kurs demonstration i Aarhus.

ANNONSE

“Som man kan se på videoen, der er knyttet til denne artikel, er en Stram Kurs-tilhænger og en af moddemonstranterne på et tidspunkt i håndgemæng og bliver adskilt af politiet, som fører moddemonstranten væk.

… Politiet var til stede og klar til at gribe ind, hvis det blev nødvendigt, og på et tidspunkt blev afstanden mellem grupperne lige lille nok, og det fik de at vide af politiet, fortæller vicepolitiinspektøren.

Den ene af de anholdte var en moddemonstrant, som blev anholdt for fornærmelig tiltale mod politiet. Den anden blev anholdt for at overtræde Ordensbekendtgørelsen, da Stram Kurs-folkene forlod stedet.”

“Hele dagen bød på «musikalske» opplevelser, levert av de lokale volds parate Antifa demonstranter, som brukte dagen på at larme, sjikanere og ikke minst drikke seg mod til at forsøke at stjele en Muhammed tegning – forehavendet blev dog stanset av en patriot, og vedkommende røk i bakken og måtte slepes bort av politiet. Så hvem er det egentlig der koster kassen på politi ressurser hvert år – de der begår volden eller de der demonstrerer fredelikt. … En annen patriot blev spyttet direkte i fjeset, hvilket igjen bevitner hvordan mennesker uten oppdragelse og pli handler, når de ikke evner at komme med politiske argumenter mot våres sak…” (René Paw, Stram Kurs Østjyllands Storkreds, 21. maj 2020)

ANNONSE