Nyt

 

I en pressemeddelelse fra politiet hedder det fredag:

 Vi vil ikke finde os i, at bestemte grupperinger skaber utryghed for borgerne, så nu vil vi forsøge at komme flere uroligheder i forkøbet ved at være meget synlige omkring Aarhus Ø og Bellevue Strand og have vores patruljer ekstra tæt på de steder, hvor der har været uro. Samtidigt vil vi opfordre borgerne at ringe til os, så snart de ser optræk til ballade eller uroligheder i området, siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Ud over slagsmål har der været tilfælde med biler der kører med for høj hastighed. Det vil kommunen nu gøre noget ved siger Bünyamin Simsek som er rådmand.

Borgerne skal selvfølgelig kunne gå i fred på Aarhus Ø uden at være utrygge, fordi nogle i kådhed kører alt for stærkt. Fra Aarhus Kommunes side vil vi samarbejde tæt med politiet, så vi kan øge trygheden for dem, som færdes i området

Pressemeddelelse – Østjyllands Politikreds

ANNONSE