Kommentar

Århus Radikale Ungdom på Facebook, 16. april 2016

Først var det Lotte Rod, der følte sig intimideret seksuelt af Morten Østergaard. Så var en 21-årig praktikant, og den tredje viste sig at være Katrine Robsøe, der i lighed med Morten Østergaard er valgt i Østjyllands Storkreds. Overgrebet fandt angiveligt sted i 2015, og at dømme efter de mange Facebook-opdateringer, så forblev de bedste venner. De kunne køre til valgarrangementer sammen, og hun hyggede sig i selskab med ‘denne dejlige mand’. Morten Østergaard bør undskylde hver dag resten af livet. Men ikke til Katrine Robsøe.

Det skete, da jeg var studentermedhjælp i partiet i 2015. Og jeg anmeldte det til ledelsen internt, skriver 29-årige Katrine Robsøe, som i dag blandt andet er integrations- og erhvervsordfører i partiet.” (TV2 Online, 12. oktober 2020)

Har i dag været på roadtrip med denne dejlige mand for at deltage i regions- og storkredsmøde for Radikale Venstre i Østjylland. Mængden af latte og lakridser fejlede bestemt ikke noget!
Den største diskussion i bilen var, hvis skyld det var, at vi kørte forkert to gange -Morten med kortet eller mig ved rettet?”
(Katrine Robsøe på Facebook, 26. maj 2016)

Katrine Robsøe på Facebook, 28. maj 2016

“Når man selv er offer for en rigtig seksualforbrydelse, så virker det ærligt talt efterhånden fuldstændig grotesk, at man skal sidde og se på, hvordan diverse højtuddannede, velbeslåede middelklassekvinder i disse dage koketterer med at være ’seksuelt krænkede’ over noget, man aldrig – hvis man ellers er ved sine fulde fem – kan kalde for andet og mere end upassende tilnærmelser.”(Kristian Ditlen Jensen, 13. oktober 2020)

 

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE