Nyt

Lokalavisen bragte en efterlysning af pågældende tidligere på ugen, og minsandten om ikke han var ‘Mellemøstlig af udseende’. I det pågældende tilfælde lykkedes det ham at narre en 24-årig mand til at hæve 600 kroner til ham, så han kunne komme på hospitalet og se sin netop døde far for sidste gang. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi, 3. april 2020 – Anholdt efter at have snydt flere folk med løgne.

Østjyllands Politi har den seneste tid fået flere anmeldelser fra folk i Aarhus, som har givet kontanter til en mand, der har fortalt, at han havde brug for penge til benzin, så han kunne besøge sin syge far på hospitalet. Manden har brugt forskellige historier, når han har opsøgt tilfældige folk på gaden. I nogle tilfælde var faren allerede død, andre gange var han syg, og i nogle tilfælde var det pludseligt fætteren, han skulle besøge.

Torsdag kl. 18.35 ringede en mand til politiet, da han opdagede manden, som han tidligere er blevet snydt af. Han så ham gå på Dalgas Avenue i Aarhus, og en patrulje kørte derfor til stedet. Her traf de en 45-årig mand, som de anholdt og tog med til afhøring på politistationen i Aarhus C.

Østjyllands Politi har samlet en række forhold, som den 45-årige mistænkes for at stå bag.Nogle gange har manden lånt penge og andre gange har han fået dem, og politiet er nu ved at finde ud af, hvor mange forhold han kan sigtes for. Den 45-årige blev løsladt efter endt afhøring.

Østjyllands Politi advarer kraftigt imod, at man giver penge til manden eller til andre, som man møder tilfældigt på gaden.

ANNONSE